Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

«Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Γκινγκάμπ, Κριστόφ Γκοτιέ και μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Τόνισε μεταξύ άλλων πως μια πιθανή πρόκριση της Γαλλικής ομάδας θα είναι η σπουδαιότερη επιτυχία της ιστορίας της αλλά και πως ο «Δικέφαλος» είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την κατάσταση στην ομάδα της Γκινγκαμπ:
«Μετά την τελευταία νίκη της ομάδας μας στο πρωτάθλημα η κατάσταση είναι πολύ καλή».
Για την κατάσταση των τραυματιών, Μαρβό και Ντιαλό:
«Ο Μαρβό θα μείνει εκτός για όλο το 2014. Ο Ντιαλό έχει κάποια προβλήματα αλλά πιθανότατα θα έρθει κανονικά στην Θεσσαλονίκη».
Για τον κόσμο της Γκινγκάμπ που θα έρθει στην Θεσσαλονίκη:               
«Θα ακολουθήσουν την αποστολή περίπου 100 φίλαθλοι της ομάδας». 
Για το αν έχει προτεραιότητα η Ευρώπη ή το πρωτάθλημα για την Γκινγκάμπ:
«Το σημαντικότερο είναι το παιχνίδι που έρχεται, δηλαδή η αναμέτρηση της πέμπτης με τον ΠΑΟΚ. Μετά ακολουθεί η αναμέτρηση του πρωταθλήματος με την Παρί Σεν Ζερμέν. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό σε όλες τις διοργανώσεις».
Για τις σχέσεις της Γαλλικής με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ:
«Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Έχουμε υπογράψει ένα άτυπο συμβόλαιο καλής συνεργασίας. Αν προκριθούμε θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη και το μεγαλύτερο επίτευγμα στην ιστορία της Γκινγκάμπ».
Για το έχει παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ:
«Παρακολουθήσαμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου ο ΠΑΟΚ πήρε μια μεγάλη νίκη. Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει μια δυνατή ομάδα, είναι το φαβορί στην αναμέτρηση αλλά και για την πρόκριση όμως εμείς θα παλέψουμε για να ανατρέψουμε τα προγνωστικά».
Για το αν θα θεωρηθεί αποτυχία ένας πιθανός αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ:
«Σαφώς και θέλουμε την πρόκριση και αυτό θα επιχειρήσουμε να πετύχουμε στη Θεσσαλονίκη. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα αυτό είναι το ποδόσφαιρο».
Για το αν το ατού του ΠΑΟΚ είναι η εμπειρία του σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις:
« Εμείς θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί καθώς είναι πιο έμπειρος. Η Γκιγνκάμπ είναι άπειρη ομάδα και δεν έχει έμπειρους ξένους ποδοσφαιριστές για να στηριχτεί. Θα προσπαθήσουμε όμως να πάρουμε την πρόκριση».
Για την ατμόσφαιρα στη Τούμπα:
«Μίλησα με έναν παλιό παίκτη του Άρη, τον Ρομπέρ και μου είπε πως η ατμόσφαιρα μέσα στη Τούμπα είναι εκπληκτική».
Για το πώς περιμένει το παιχνίδι:
«Περιμένω με ανυπομονησία να έρθω στην Θεσσαλονίκη και να δω τους δημοσιογράφους που είχαν έρθει στη Γαλλία. Είχαν πολύ καλό επίπεδο και αγαπούσαν το ποδόσφαιρο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: