Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Όλα μηδέν στην Αμμόχωστο!

Ισόπαλη δίχως τέρματα ήρθε η Αγία Νάπα με τον Εθνικό Άχνας, στο τελευταίο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος.

Όλα μηδέν στην Αμμόχωστο
Στο 0-0 έμεινε η Αγία Νάπα με τον Εθνικό Άχνας στην έδρα της, στην αναμέτρηση που "έκλεισε" τη 12η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος. Λίγες ευκαιρίες και μοιρασμένες μεταξύ των δύο ομάδων. Ζητούν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι για ανατροπή του Βάλντο από τον Αθανασίου στο 78’.

«Μουδιασμένες» μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 27’ για τον Εθνικό από στημένη φάση. Σε εκτέλεση φάουλ του Πιντσέλι, ο Ταλ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 35’, ήρθε η απάντηση των γηπεδούχων με διπλή ευκαιρία. Ο Μάρτσεφ έκανε το σουτ, ο Κουντούλ απέκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης ο Παναγιότοφ έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 42' για ανατροπή του Ίμπσον, όμως ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη για θέατρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αγία Νάπα μπήκε δυνατά με τον Χάμπερ να βγαίνει τετ-α-τετ στο 53’, όμως να μην καταφέρνει να σκοράρει. Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, με τη μοναδική επόμενη καλή ευκαιρία να είναι για τον Εθνικό στο 70’, με τον Ζουνίνιο να πιάνει ένα μακρινό σουτ και τον Αθανασίου να διώχνει σε κόρνερ.

Οκτώ λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν εκ νέου πέναλτι για ανατροπή του Βάλντο από τον Αθανασίου, όμως ο διαιτητής δεν κατελόγισε κάτι.

Με την ισοπαλία αυτή, η Αγία Νάπα ανέβηκε στους οκτώ βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Οθέλλο στη δέκατη θέση, ενώ ο Εθνικός Άχνας έφτασε τους 13 και είναι πλέον όγδοος, «συγκατοικώντας» με τη Νέα Σαλαμίνα.


Αγία Νάπα (Γιώργος Κοσμά): Αθανασίου, Φίλγκεϊτ, Αντωνίου, Ψιάνος, Κολοκούδιας (89΄Ρομούλο), Χάμπερ, Μάρτσεφ, Μαρκόφσκι (76΄ Ρόχας), Φούσκο, Παναγιότοφ, Θεοδώρου (76΄ Αρέστη)

Εθνικός Άχνας (Απόστολος Μακρίδης): Κουντούλ, Έβερτον (70΄ Χριστοφή), Πιντσέλι, Ταλ, Ίμπσον (46΄ Χατζηβασίλης), Βάλντο, Ζουνίνιο, Χάτζιαρος, Ατάντα, Αμεσάν (61΄ Πίντο), Στόλερ



Αναλυτικά η 12η αγωνιστική:

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου
Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ 0-1
(82’ Τζεμπούρ)

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου
Ομόνοια - Οθέλλος 1-0
(90+5 Ποτέ)

ΑΕΚ - Απόλλων Λεμεσού 3-1
(9΄Καταλά, 33΄Χόρχε, 65΄Εγγλέζου - 75΄ Ζοάο Πάολο)

Α.Ε Λεμεσού - Νέα Σαλαμίνα 1-1
(64΄Γκουντιλεγιέ - 35΄Οκεούχιε)

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου
Ερμής Αραδίππου - Δόξα Κατωκοπιάς 2-1
(31' Οζίλο, 90΄+10 Αζεβέντο - 69΄Φερνάντες)

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου
Αγία Νάπα- Εθνικός Άχνας 0-0

Το πρόγραμμα της επόμενης (13ης) αγωνιστικής:

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου
Δόξα Κατωκοπιάς - Αγία Νάπα (17:00)
Νέα Σαλαμίνα - Οθέλλος (19:00)

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου
Ανόρθωση - Ομόνοια (16:00)
Εθνικός Άχνας - Α.Ε Λεμεσού (18:00)

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου
ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ (19:00)
Απόλλων Λεμεσού - Ερμής Αραδίππου (19:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: