Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Με Κάμπελ βασικό η Άρσεναλ!

Την ενδεκάδα της Άρσεναλ για την αναμέτρηση ενάντια στη Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, με τον Τζόελ Κάμπελ να παίρνει φανέλα βασικού.

Με Κάμπελ βασικό η Άρσεναλ
Το αρχικό σχήμα της Άρσεναλ για τον προσεχή αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, με τον Τζόελ Κάμπελ να ξεκινάει βασικός για πρώτη φορά φέτος.

«Οι Σέζνι, Ντεμπισί, Μέρτεσακερ, Τσέιμπερς, Μπελερίν, Φλαμινί, Ράμσεϊ, Τσάμπερλεϊν, Κάμπελ, Ποντόλσκι και Σανόγκο θα ξεκινήσουν. Θα είναι ένας συνδυασμών έμπειρων και νεαρών παικτών. Δεν έχω πάρει μαζί μου ούτε τον Σάντσεζ ούτε τον Καθόρλα, επειδή έχουν παίξει αρκετά παιχνίδια και πρέπει να ξεκουραστούν», είπε ο Αλσατός τεχνικός που στη συνέχεια μίλησε για την αναμέτρηση με τους Τούρκους.

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι και τη Γαλατάσαραϊ να παίξει καλά. Μπορεί να είναι τελευταίοι στον όμιλο, όμως δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Τουρκίας και τους έχω αντιμετωπίσει ξανά. Θα βγουν στο γήπεδο για να δείξουν την ποιότητά τους, όπως έκαναν πέρσι όταν νίκησαν τη Γιουβέντους», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: