Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ήτανε στραβό το κλήμα...!!

Κόλλησαν στη λάσπη και στο «μηδέν». Πανθρακικός και Εργοτέλης ήρθαν ισόπαλοι (0-0), με τους γηπεδούχους να είναι σαφώς ανώτεροι. Τελευταίοι πλέον οι φιλοξενούμενοι.

Ήτανε στραβό το κλήμα...
Συνεχίζονται τα ζόρια για Πανθρακικό και Εργοτέλη. Από έναν βαθμό πήραν αμφότεροι στην 13η αγωνιστική της Super League, καθώς ήρθαν ισόπαλοι (0-0) στην Κομοτηνή. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν εντός της επικίνδυνης ζώνης, καθώς έχουν δέκα πόντους και οι φιλοξενούμενοι συγκατοικούν στην τελευταία με τη Νίκη Βόλου, που επικράτησε 2-0 της Καλλονής, παίρνοντας το δεύτερο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα και τους ξεπέρασαν για μια ημέρα.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Super League.

Το ματς

Οι δύο ομάδες είχαν δεδομένα δύσκολο έργο, καθώς ήταν (και παραμένουν) στην επικίνδυνη ζώνη. Οι μεν ήταν τρίτοι από το τέλος και οι δε τελευταίοι. Ωστόσο, στην αποστολή τους μπήκε ακόμη ένα εμπόδιο... Ο αγωνιστικός χώρος που βράχηκε πολύ τις τελευταίες ημέρες (και ειδικά σήμερα, 8/12), λόγω της κακοκαιρίας και έγινε πολύ κακός και όχι τόσο κατάλληλος για να παιχθεί ποδόσφαιρο. Αυτό δυσκόλεψε πιο πολύ τους γηπεδούχους, που έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση να… επιτεθούν.

inner

Το πρώτο μέρος έκλεισε με δώδεκα σουτ από πλευράς Πανθρακικού, αλλά αυτό δεν λέει όλη την αλήθεια. Δεν ήταν τόσο καλοί, όμως θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ σε κάποιες περιπτώσεις. Ειδικά, στο 15’, αλλά ο Καβουσάκης στέρησε το γκολ στον Ντιγκινί. Σε γενικές γραμμές το πρώτο μέρος ήταν μέτριο.

Αρκετά καλύτερο όμως το δεύτερο, που είχε πολλές αξιοσημείωτες φάσεις, οι περισσότερες για τους γηπεδούχους, που άγγιξαν το γκολ στο 55’ με τον Κάσες και ο ίδιος παίκτης έχασε πολύ καλή ευκαιρία πέντε λεπτά αργότερα. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Εργοτέλης υποχώρησε ακόμη περισσότερο και ο Πανθρακικός… ανέβηκε και άλλο, κλείνοντας τον αντίπαλο στην περιοχή του, που σε εκείνο το σημείο βρήκε πολλούς κενούς χώρους και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα μπορούσε να πληγώσει τον αντίπαλο.

inner

Φυσικά από το αποτέλεσμα αδικημένη μπορεί να νιώθει η ομάδα του Μάνουελ Ρόκα, που είχε αρκετές καλές ευκαιρίες, αλλά τις κόστισε το γεγονός ότι έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό Καβουσάκη, αλλά και η αστοχία των ποδοσφαιριστών της.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (70’ Πέρεθ), Κάσες (62’ Χασομέρης), Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (85’ Αραμπά), Τσουμάνης, Λαδάκης, Ποτουρίδης.

Στον πάγκο των γηπεδούχων βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Ρομέου.

Εργοτέλης (Δερμιτζάκης): Καβουσάκης, Λυκογιάννης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης (37’ Καζναφέρης), Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Γιουσούφ, Χαντί (85’ Παμλίδης), Χαλκιαδάκης, Μπογκντάνοφ (65’ Νόσκοβιτς).

Στον πάγκο των φιλοξενούμενων έμειναν οι Δερμιτζάκης, Πίτσος, Μπαμ Μπαμ, Παντελάκης.

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς, και βοηθοί οι Ιορδάνης Δημητριάδης, Νικόλαος Καραϊσαρίδης
Τέταρτος ο Αθανάσιος Γιάχος.

Κίτρινες: 90'+2' Εμπόου, 90'+5' Χασομέρης-17' Τζανακάκης, 37' Γκέντσογλου, 59' Λυκογιάννης, 73' Κοζορώνης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: