Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Δύο γκολ με τρία σουτ η Γιουνάιτεντ!!

Υπάρχουν δύο όψεις. Από την μία δεν γίνεται να είσαι η Γιουνάιτεντ και σε 90’ να βγάζεις μόλις τρεις τελικές κόντρα στην Σαουθάμπτον. Από την άλλη όμως, ο Φαν Πέρσι έδειξε πως παραμένει «λίρα εκατό».

Δύο γκολ με τρία σουτ η Γιουνάιτεντ!
Ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν κάνει και –δικαιολογημένα- τους οπαδούς τους πολύ απαιτητικούς.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, ακόμη και ο πιο «light» δεν θα άντεχε να βλέπει την ομάδα του να ολοκληρώνει 90λεπτο με μόλις τρία σουτ. Ακριβώς έτσι ήταν η εικόνα της ομάδας του Λουίς Φαν Χάαλ στο «St. Mary's Stadium». Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπορούσαν με τίποτα να απειλήσουν την εστία της Σαουθάμπτον, όμως όταν αποφάσισαν να το επιχειρήσουν ήταν μόνο… για γκολ!

Η απάντηση λέγεται: Ρόμπιν Φαν Πέρσι.Ο Ολλανδός ήταν αυτός που πέτυχε τα δύο τέρματα της Γιουνάιτεντ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Μάλιστα τα ποσοστά του ήταν τρομερά, αφού αυτός ήταν ο παίκτης που επιχείρησε και τις τρεις τελικές των «κόκκινων διαβόλων», σκοράροντας στις δύο! Έτσι, ο «RvP» πέτυχε για πρώτη φορά δύο γκολ σε ένα ματς επί θητείας Φαν Χάαλ, όμως η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε αρνητικό ρεκόρ απ’ το 2003 με την ομάδα με τα λιγότερα σουτ σε ένα ματς της Premier League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: