Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ούμπιντες: «Σίγουρα στην πρώτη πεντάδα ο Ατρόμητος»

Βέβαιος πως ο Ατρόμητος θα τερματίσει στην πρώτη πεντάδα της φετινής Σούπερ Λιγκ εμφανίστηκε ο Χαβιέρ Ούμπιντες στην εκδήλωση που έγινε για την απονομή του βραβείου «Best Goal» για την 12η αγωνιστική.

Ούμπιντες: «Σίγουρα στην πρώτη πεντάδα ο Ατρόμητος»
Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της δωδέκατης αγωνιστικής παρέλαβε ο Χαβιέρ Ούμπιντες σε εκδήλωση που έγινε στο Ατρόμητος Cafe το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο 32χρονος μέσος του Ατρόμητου σχολίασε την φετινή παρουσία της ομάδας του, τονίζοντας τη σιγουριά του πως θα τερματίσει στην πρώτη πεντάδα, ενώ ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για την βοήθεια.

«Ευχαριστώ τη Νova και τους φιλάθλους που με ψήφισαν. Ξέρουμε κι εμείς ότι δεν είμαστε εκεί που πραγματικά πρέπει να είμαστε, αλλά δουλεύουμε κάθε μέρα και πιστεύω ότι σύντομα θα παίξουμε τη μπάλα που ξέρουμε. Αφιερώνω το βραβείο στους συμπαίκτες μου που με βοηθούν σε κάθε παιχνίδι. Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα είμαστε στην πρώτη πεντάδα».

Το βραβείο παρέλαβε απ’ τα χέρια του βετεράνου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Φώτη Μπαλογιάννη, ο οποίος τόνισε: «Είναι τιμή και χαρά για εμένα να δίνω αυτό το βραβείο σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος. Το πρώτο γκολ που πέτυχε εναντίον της Ξάνθης ήταν εκπληκτικό αλλά και το δεύτερο από την εκτέλεση φαουλ ήταν εξίσου εντυπωσιακό. Χαίρομαι που τον έχουμε στην ομάδα μας και εύχομαι να πετύχει και άλλα γκολ στο μέλλον» δήλωσε κατά την απονομή ο Μπαλογιάννης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: