Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Μίτσελ: «Λένε ότι θα νικήσει η Ατλέτικο»

Σε δηλώσεις του στην Nova, ο Μίτσελ μίλησε για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μάλμε, έχοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θα κερδίσει την Γιουβέντους στο Τορίνο.

Μίτσελ: «Λένε ότι θα νικήσει η Ατλέτικο»
Την αίσθηση ότι θα κερδίσει η Ατλέτικο μέσα στο Τορίνο την Γιουβέντους έχει ο Μίτσελ, όπως δήλωσε στην κάμερα της Nova, λέγοντας επίσης ότι μία νίκη με την Μάλμε θα αποτελέσει μία καινούργια αρχή.

Αρχικά ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας για το παιχνίδι με την Μάλμε δήλωσε ότι «Είναι μία καλή ευκαιρία να κάνουμε μία νέα αρχή. Είναι μία διαφορετική διοργάνωση και νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι μία ευκαιρία για εμάς να συνεχίσουμε να παίζουμε ανάμεσα στους 16 καλύτερους της Ευρώπης και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει»

Εν συνεχεία για το «κλειδί» της αντιμετώπισης της Σουηδικής ομάδας είπε ότι «Πιστεύω ότι η Μάλμε έχει ένα ξεκάθαρο στυλ παιχνιδιού και δεν θα το αλλάξει πολύ. Λίγο πολύ θα κάνουν τα ίδια πράγματα με το πρώτο ματς. Εμείς είχαμε κάνει κάποια πράγματα καλά σε εκείνο το παιχνίδι, παρόλο που είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα. Θα επιμείνουμε στα καλά πράγματα που κάναμε»

Όσον αφορά το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ατλέτικο τόνισε ότι «Γνωρίζω τι λένε οι παίκτες, ο προπονητής και ο πρόεδρος τους. Ότι θα κερδίσουν στο Τορίνο»*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: