Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Γιορέντε:«Ο Μέσι και ο Ρονάλντο δεν θα ήταν ίδιοι στην Ιταλία»

Διαφορετικοί θα ήταν ο Μέσι και ο Ρονάλντο αν αγωνίζονταν στη Serie A σύμφωνα με τον Φερνάντο Γιορέντε, τονίζοντας ότι οι ιταλικές άμυνες είναι πιο δύσκολες από τις ισπανικές.

Γιορέντε:«Ο Μέσι και ο Ρονάλντο δεν θα ήταν ίδιοι στην Ιταλία»
Ο επιθετικός της Γιουβέντους, Φερνάντο Γιορέντε, υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι οι άμυνες των ομάδωνστην Ιταλία είναι πιο δύσκολες από αυτές στην Ισπανία. Έτσι ο Μέσι και ο Ρονάλντο θα δυσκολευόντουσαν περισσότερο, όπως εκτίμησε, χωρίς όμως να μειώσει την αξία των δύο παικτών.

«Ο Μέσι και ο Ρονάλντο είναι παίκτες από άλλον πλανήτη, αλλά θα ήθελα να τους δω και στην Ιταλία», τόνισε στην ιταλική «Cope» ο Βάσκος παίκτης της Γιουβέντους.

Εν συνεχεία, αναφερόμενος στις άμυνες στην Ιταλία δήλωσε ότι «εδώ είναι πιο σκληρές. Υπάρχουν πιο πολλοί παίκτες πίσω από την μπάλα, οπότε θα ήταν πιο δύσκολο για αυτούς να σκοράρουν τόσα γκολ».

Ο Φερνάντο Γιορέντε που έχει αγωνιστεί και στο Ισπανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπιλμπάο, μίλησε και για το αποψινό παιχνίδι της ομάδας του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, λέγοντας ότι «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύσκολο αλλά πρέπει να πάρουμε την νίκη αν θέλουμε να συνεχίσουμε , διότι με ήττα αν νικήσει και ο Ολυμπιακός θα μείνουμε εκτός διοργάνωσης όπως πέρυσι». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: