Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Τζιφόπουλος: «Ο Άρης πρέπει να ενισχυθεί για να ανέβει τρένο»

Την άποψη που κατέθεσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το χθεσινό παιχνίδι πως ο Άρης χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση επανέλαβε και στο Αθλητικό Metropolisο προπονητής του Απόλλωνα Αρναίας και παλιά δόξα των «κιτρίνων» Γιάννης Τζιφόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα για μένα. Είμαι ικανοποιημένος από το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, ήταν μια ηθική ανταμοιβή για μένα. Στα αγωνιστικά, αιφνιδιαστήκαμε, δεχθήκαμε δύο γκολ, ωστόσο, αντιδράσαμε και μειώσαμε στο σκορ. Στο β’ μέρος είχαμε καλή παρουσία αν και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, κοιτάμε μπροστά, εμείς έχουμε άλλο στόχο και ο Άρης άλλο στόχο».

Για την ανάγκη ενίσχυσης του Άρη: «Βλέποντας την ομάδα, την οποία παρακολουθώ, βλέπω ότι σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση και πρέπει να την έχει για να ανεβεί τρένο, αφού η κατηγορία είναι δύσκολη και πολύ περίεργη. Αυτό, όμως, πρέπει να απασχολήσει τους ανθρώπους του Άρη, τον κ. Κάμπος και τους συνεργάτες του».

Για την αγωνιστική εικόνα του Άρη επί Κάμπος: «Σίγουρα υπάρχει βελτίωση, ο Άρης δύσκολα τρώει γκολ, πήρε και κάποια παιχνίδια τελευταία, όμως, αυτό δεν λέει τίποτα. Σας είπα είναι πολύ δύσκολη η κατηγορία και ο Άρης θέλει ενίσχυση».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: