Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Η αντεπίθεση ας αρχίσει απόψε!!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει στο sport-fm.gr για την προσωπικότητα των παικτών και τη... συνήθεια του Ολυμπιακού που μπορούν να χαρίσουν άλλη μια ευρωπαϊκή επιτυχία στην ομάδα.

Η αντεπίθεση ας αρχίσει απόψε!
Πολλά από αυτά που γράφονται και λέγονται τον τελευταίο καιρό για τον Ολυμπιακό και την αγωνιστική του κατάσταση μπορώ να τα δεχθώ και να τα συζητήσω. Και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο. Αυτό που δεν μπορώ να δεχθώ είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να... σηκωθεί από το καναβάτσο όπου είναι πεσμένος.

Ειδικά όταν απέναντί του έχει τη Μάλμε. Ο,τι και να λέει ο προκλητικός προπονητής της η αλήθεια είναι ότι στο Φάληρο ο Ολυμπιακός μπορεί και πετυχαίνει τον στόχο του την τελευταία αγωνιστική. Είτε έχει απέναντι ομάδες πολύ σπουδαίες αλλά αδιάφορες είτε σχεδόν ισάξιες με ισχυρό όμως κίνητρο για το ματς. Από τη στιγμή που την έχουν πατήσει η Ρεάλ, η Αρσεναλ και η Βέρντερ γιατί να μην τη πατήσει και η σουηδική ομάδα. Γιατί, λοιπόν, να μην το σκεφτόμαστε έτσι το ματς: ως μια ευκαιρία, δηλαδή, ιδανική ίσως για να αρχίσει ο πρωταθλητής τη δική του αντεπίθεση.

Σόρι αλλά στο δικό μου το μυαλό απόψε δεν μετρά τόσο τι θα γίνει στο Τορίνο. Αν, δηλαδή, ο Ολυμπιακός θα μπορεί να βγει δεύτερος ή όχι. Το θέμα είναι τι θα γίνει στο Φάληρο. Πώς, δηλαδή, η ομάδα του Μίτσελ θα φροντίσει να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα εις βάρος της Μάλμε. Ποια θα είναι η εικόνα της ομάδας. Αυτό είναι που μετρά περισσότερο.

Οπως και η προσωπικότητα των παικτών... Και από δαύτη ο Ολυμπιακός έχει μπόλικη. Μετρήστε πόσες επιτυχίες έχει κάνει στην Ευρώπη με τη φανέλα του θρύλου ο Φουστέρ, πόσες παραστάσεις έχει από το κορυφαίο επίπεδο ο Τσόρι και βλέπεις και τους πυλώνες πάνω στους οποίους μπορεί να στηθεί άλλη μια επιτυχία.

Το γράφει και ο φίλος μου ο Γιώργης στη SportDay. Οι μεγάλες ομάδες δεν είναι μόνο αυτές που πάνε από επιτυχία σε επιτυχία αλλά και αυτές που μπορούν και σηκώνονται όταν παραπατούν και πέφτουν. Για να το κλείνουμε λοιπόν... Πολλά μπορείς να πεις και να γράψεις για τον Ολυμπιακό όχι όμως ότι δεν είναι μεγάλη ομάδα. Αρα πάντα περιμένεις την αντίδρασή του. Ας αρχίσει από απόψε...*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: