Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ο Κάλα και ο… Αλνταΐρ!

«Παίζει» δυνατά για την ΑΕΚ το ενδεχόμενο επιστροφής του Χουάν Κάλα, την ώρα που ο Τραϊανός Δέλλας φέρεται να είχε επαφή με τον άλλοτε συμπαίκτη του, Αλνταΐρ, για στόχους από τη Βραζιλία.

Ο Κάλα και ο… Αλνταΐρ
Ο Χουάν Κάλα κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Κάρντιφ κι ένας ποδοσφαιριστής με τη δική του ποιότητα, αλλά και… κιτρινόμαυρο παρελθόν, δεν θα μπορούσε να αφήνει ασυγκίνητη την ΑΕΚ. Στην «Ένωση», παρότι η απόκτηση στόπερ δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα, εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του Ισπανού άσου, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. Μάλιστα φήμες θέλουν άνθρωπο της ΑΕΚ να έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα, και με δεδομένο πως εν όψει Ιανουαρίου υπάρχει μόνο μία κενή θέση ξένου, στην ΑΕΚ κοιτάζουν κι αλλού για την ενίσχυση της ομάδας. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο Τραϊανός Δέλλας είχε επαφή με τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρόμα, Αλνταΐρ, για ποδοσφαιριστές από τη Βραζιλία που έχουν ξεχωρίσει από το σκάουτινγκ. Ο αμυντικός χαφ Ροντρίγκο Σόουζα, ο μεσοεπιθετικός Λούκα και ο σέντερ φορ Αλεξάντρο είναι τρεις παίκτες που αρέσουν, δίχως όμως κάτι περισσότερο μέχρι στιγμής.

Στο μεταξύ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ταξιδέψει στην Ιβηρική, ενώ εξετάζονται παίκτες και από Βέλγιο, Πολωνία κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως και από τη Λατινική Αμερική.

Νέο ραντεβού για το γήπεδο

Σε ανοικτή γραμμή με την τεχνική επιτροπή του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται η «Δικέφαλος 1924» για το γήπεδο της ομάδας και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρξει νέο ραντεβού για να διευθετηθούν κάποια εκκρεμή ζητήματα, ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος για την έκδοση οικοδομικής άδειας.

Περιμένοντας τον Μπακάκη

Ο Μιχάλης Μπακάκης και η κάκωση στο γόνατό του είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος του Τραϊανού Δέλλα εν όψει Ερμιονίδας, καθώς διαθέσιμος θα είναι και πάλι ο Χρήστος Αραβίδης, ενώ εκτός παραμένουν οι Άλεξ Ντ’ Ακόλ και Άρης Σοϊλέδης. Στο μεταξύ, ο «Κολοσσός» ανακοίνωσε στους παίκτες του πως θα πάρουν τριήμερη άδεια 24-26 Δεκεμβρίου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: