Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Καπετάνος: «Δεν έχει βάθος ο ΠΑΟΚ, θα χρειαστεί προσθήκες»

Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους κατέθεσε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο επιθετικός της Ξάνθης Παντελής Καπετάνος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη ευρεία νίκη της Ξάνθης: «Πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε, ενδεχομένως όχι με τέσσερα γκολ, αλλά ειλικρινά το πιστεύαμε πολύ ότι θα κερδίσουμε. Η ομάδα έχει δείξει μέσα στην έδρα της ότι παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ μετά τον Ολυμπιακό είχε λίγες ημέρες προετοιμασίας και δεν  θα πατούσε καλά στα πόδια του. Εμείς χτυπήσαμε στο κατάλληλο σημείο, είμασταν έτοιμοι, κερδίσαμε τις περισσότερες μονομαχίες, είμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα έδειξε μια πολύ εικόνα, αλλά σε αυτό το παιχνίδι δεν είχε καλή ανάπτυξη. Ήταν από τα πιο άσχημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό. Η Ξάνθη ήταν πολύ καλή, οι παίκτες έτρεξαν πολύ, δώσαμε τα πάντα και ήρθε αυτή η δίκαιη νίκη για μας».

Για την κούραση του ΠΑΟΚ από τα συνεχή παιχνίδια: «Όλες οι ομάδες έδωσαν τρία παιχνίδια την εβδομάδα, όλες οι ομάδες είχαν λίγο κούραση και οι παίκτες ήταν παραπάνω πιασμένοι. Ήταν πραγματικά ένα από τα λίγα παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ δεν μου άρεσε. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και ο αγωνιστικός χώρος και δυσκόλευε και τις δύο ομάδες».

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχώρισε: «Αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Ρατς. Είναι ένας παίκτης εγγύηση για τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα ήταν και ο Αθανασιάδης, ο οποίος μία φορά ακούμπησε την μπάλα και σκόραρε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Θεωρώ ότι θα χρειαστεί προσθήκες γιατί έχει κάνει πολλά παιχνίδια και δεν έχει βάθος. Αυτό είδα και χθες, δεν μου έκανε αίσθηση ότι αυτός ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει μέχρι τέλους. Αν προκύψουν 2-3 απουσίες από τραυματισμούς ή κάρτες θα έχει μεγάλο πρόβλημα».

Για την συνέχεια της Ξάνθης: «Εμείς πρέπει να φανούμε καλύτεροι στα εκτός έδρας παιχνίδια, αν το καταφέρουμε αυτό πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τον στόχο της πρώτης 6άδας».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: