Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Αγωγή στην ΕΠΟ για τις διώξεις!!

Την απόφαση να κάνει αγωγή στην ΕΠΟ και να καταθέσει ασφαλιστικά, λόγω των διώξεων σε μέλη της, πήρε η ΕΠΣ Θεσσαλίας, ζητώντας την έκπτωση τους. «Το κάνουμε για ηθικούς λόγος», τόνισε ο πρόεδρος της.

Αγωγή στην ΕΠΟ για τις διώξεις!
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας πήρε την απόφαση να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και να κάνει αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια για την έκπτωση των μελών της ΕΠΟ, κατά των οποίων άσκησε δίωξη ο Εισαγγελέας, Αριστείδης Κορέας. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Αναστάσιος Μπατζιάκας τόνισε ότι αυτό γίνεται για ηθικούς λόγους και ότι τόνισε ότι θα πρέπει να επανέλθουν στις θέσεις τους οι ύποπτοι σε περίπτωση που δικαιωθούν.

«Το ΔΣ της ΕΠΣΘ συνεδρίασε σήμερα 8/12/14 εκτάκτως, μετά από την ανακοίνωση της δίωξης του Εισαγγελέα κ. Κορέα για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και κακουργηματικών πράξεων εναντίων Μελών του ΔΣ της ΕΠΟ, και αποφάσισε με ψήφους 8 υπέρ και 3 κατά, την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και αγωγής στα πολιτικά δικαστήρια των Αθηνών για την έκπτωση των Μελών του ΔΣ της ΕΠΟ», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Μετά την άσκηση δίωξης για εγκληματικές ενέργειας μελών της ΕΠΟ, θέλω να πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να παραμένουν και να διοικούν ακόμη το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να παραιτηθούν από τη θέση αυτή και εάν αργότερα δικαιωθούν, να επανέλθουν στις θέσεις τους. Ποιος Έλληνας πιστεύει ότι τα πράγματα γίνονται όπως πρέπει να γίνονται, ότι το ποδόσφαιρο διοικείται από τους ανώτερους αξιωματούχους της ΕΠΟ και δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Είδατε χθες τον Ολυμπιακό. Στο 93? ανύπαρκτο πέναλτι για τη Λαμία. Για ηθικούς μόνο λόγους, πήραμε αυτή την απόφαση για να καταλάβουν στην ΕΠΟ ότι δεν μπορούν να διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο άτομα στα οποία έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργήματα», δήλωσε στο «Ράδιο Ένα 102,5» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Αναστάσιος Μπατζιάκας.

Για το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί η Ένωση, ανέφερε: «Όταν θα φθάσουμε εκεί, θα το αποφασίσουμε. Χθες πήραμε την απόφαση κι όταν φθάσουμε στο σημείο να τιμωρηθούμε, θα αποφασίσουμε. Είναι δυνατόν άνθρωποι που διώκονται για τέτοιες ενέργειες, να μας τιμωρήσουν; Πρέπει να αντιδράσουμε για να μην είμαστε συμμέτοχοι σε αυτό το έγκλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: