Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ο Μαϊστόροβιτς για το Ολυμπιακός - Μάλμε!!

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς δεν ξεχνά την καυτή έδρα του Ολυμπιακού και στέλνει μήνυμα στους συμπατριώτες του, ώστε να μείνουν... όρθιοι στον Πειραιά. 
Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς θυμήθηκε τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, μίλησε για τις ελπίδες πρόκρισης της Μάλμε, αλλά και το τι πρέπει να κάνει για να σταθεί όρθια σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο Σουηδός μίλησε 
Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Εχει μικρό γήπεδο, αλλά πολύ δυνατή έδρα για τον αντίπαλο. Η ατμόσφαιρα θα μείνει αξέχαστη στους παίκτες της Μάλμε».
Για τις δικές του επιτυχίες στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Εχω κερδίσει ντέρμπι στην έδρα του Ολυμπιακού ως παίκτης της ΑΕΚ. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι τον τελικό κυπέλλου. όταν χάσαμε στα πέναλτι»
Για τις ελπίδες της Μάλμε: «Τα έχει πάει καλά σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει την ελπίδα της κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά ο αντίπαλος θα τους βάλει πολύ δύσκολα. Η Μάλμε έχει πιθανότητες, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο ματς.
Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Η Μάλμε πρέπει να αντέξει το πρώτο 20λεπτο, όταν ο Ολυμπιακός θα ασκήσει έντονη πίεση. Πρέπει να είναι οργανωμένη σωστά, σφιχτή στην άμυνα και να τρέξει όταν πάρει την μπάλα. Αν το γκολ καθυστερεί για τον Ολυμπιακός, ο κόσμος θα απογοητευθεί και αυτό θα είναι πολύ καλό για τη Μάλμε»
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: