Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

«Από τις χειρότερες εμφανίσεις»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χάρης Μπανιώτης και μίλησε για την κατάσταση στον «Δικέφαλο του Βορρά».
Τόνισε πως απογοητεύτηκε από την ήττα της ομάδας από την Ξάνθη αλλά και πως δεν πρέπει να υπάρξει απογοήτευση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Ξάνθη:
«Προσπαθώ να συνέλθω από το αποτέλεσμα. Από το 3-1 σηκώθηκα και έφυγα. Ήταν μια από τις πιο άσχημες εμφανίσεις της ομάδας μας. Είμαστε βέβαια μεγάλη ομάδα και πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα. Μακάρι να ήταν η τελευταία μας κακή εμφάνιση γιατί με τέτοιες εμφανίσεις δεν πας για πρωτάθλημα. Περίμενα στο δεύτερο ημίχρονο να επιβάλουμε τον ρυθμό μας αλλά μάλλον τα παιδιά ήταν κουρασμένα. Με τον Ολυμπιακό ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Εκεί παίζαμε άμυνα εμείς ενώ η Ξάνθη μας έπαιξε στη κόντρα. Υπάρχουν καλές και κακές μέρες για τον κάθε παίκτη. Το χθεσινό όμως δεν ήταν ευθύνη μόνο ενός παιδιού. Αυτή την φανέλα την έχω φορέσει, είναι βαριά και είναι δύσκολο να ανταποκριθείς. Το να βρεθείς πρώτος είναι εύκολο αλλά το να παραμείνεις στη κορυφή είναι πραγματικά δύσκολο. Είδαμε ένα γήπεδο γεμάτο με ΠΑΟΚτσήδες και δεν τα έδωσαν όλα οι παίκτες. Έπρεπε τουλάχιστον να παλέψουν. Δεν μπορεί να μας περνάει έτσι ο Καπετάνος. Τώρα θα φανεί η δύναμη της ομάδας μας. Ο Άγγελος έχει την πειθαρχία και την εμπειρία να τα ξεπεράσει αυτά. Σίγουρα πρέπει να γίνουν και κάποιες προσθήκες για τυχόν τραυματισμούς. Ο Άγγελος σίγουρα στεναχωρήθηκε παραπάνω από όλους και δεν είπε ποτέ πως δεν θέλει παίκτες».
Για τις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα:
«Μπορεί ο Άγγελος να έχει ήδη ζητήσει παίκτες απλά να μην έχει βγει ακόμα κάτι έξω. Υπάρχει η εμπειρία από τον Άγγελο και πιστεύω πως θα αποκτηθεί το καλύτερο».
Για τα λάθη που έγιναν στην άμυνα του ΠΑΟΚ:
«Δεν μπορούμε να μιλάμε για το γκολ και να δημιουργούμε κατάσταση εις βάρος της ομάδας μας. Εμένα με πείραξε που η Ξάνθη έβαλε 4 γκολ και μπορούσε να βάλει και άλλα. Είδα ένα παιχνίδι ήσυχο που ήταν στα μέτρα μας και δεν το κερδίσαμε. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να ήμασταν. Το μισό από ότι παίξαμε με τον Ολυμπιακό αν παίζαμε θα κερδίζαμε».
Για το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ:
«Εύχομαι με όλη μου την ψυχή να έχουμε καλή επιτυχία. Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια».
Για τον αν χρειάζεται να υπάρχει απογοήτευση:
«Οι ΠΑΟΚτσήδες είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Η ΠΑΟΚτσίδικη ψυχή δεν περιγράφεται με λόγια».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: