Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Do or die!

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν -μέχρι το επόμενο- ο Ολυμπιακός καθορίζει την τύχη του στην Ευρώπη. Με νίκη (ή ισοπαλία) κόντρα στη Μάλμε συνεχίζει, με ήττα μαζεύονται σύννεφα πάνω από το Φάληρο.

Do or die
Για τον Ολυμπιακό το αποψινό κρας τεστ με την Μάλμε (21:45, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) θα κρίνει πολλά. Την τύχη του στην Ευρώπη, αλλά και το κλίμα στο (ήδη φουρτουνιασμένο) Λιμάνι.

Οι μεγάλες νίκες επί της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Γιουβέντους ανέβασαν τον πήχη των προσδοκιών, αλλά δεν θα έχουν θα κανένα αντίκρισμα σε περίπτωση στραβοπατήματος με τους Σουηδούς δεν θα έχουν κανένα αντίκρισμα.

Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη (ή έστω την ισοπαλία) για να σφραγίσουν την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ και να επαναφέρουν την ηρεμία, έχοντας παράλληλα τ’ αυτί τους στο Τορίνο (ευελπιστώντας σε «διπλό» της Ατλέτικο).

Η αποψινή αναμέτρηση έχει αποκτήσει χαρακτήρα "do or die", με τον Μίτσελ να καλείται να κερδίσει την μάχη των πάγκων και τους παίκτες του να δείξουν χαρακτήρα για να πετύχουν τον στόχο τους, διώχνοντας τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από το Φάληρο.

Κασάμι και Φουστέρ θα πάρουν τις θέσεις των Μιλιβόγεβιτς και Αφελάι αντίστοιχα, ενώ μια θέση παίζεται ανάμεσα σε Μήτρογλου και Μπενίτες, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει προβάδισμα να ξεκινήσει.

Η πιθανή σύνθεση των «ερυθρολεύκων». Ρομπέρτο (τερματοφύλακας), Ελαμπντελαουί (δεξί μπακ), Μαζουακού (αριστερό μπακ), Μποτία, Αμπιντάλ (στόπερ), Εντινγκά, Μανιάτης, Κασάμι (κεντρικά χαφ), Φουστέρ, Τσόρι (μεσοεπιθετικοί) και Μήτρογλου (σέντερ φορ).

Η Μάλμε -που θα έχει 400 Σουηδούς στο πλευρό της- αναμένεται να τα παίξει όλα για όλα, καθώς με διπλό συνεχίζει στην Ευρώπη. Η πιθανή της σύνθεση: Όλσεν, Χάλστι, Χελάντερ, Ρικαρντίνιο, Τίνερχολμ, Έρικσον, Αντού, Φόρσμπεργκ, Κρουν, Τέλιν και Ρόζενμπεργκ.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Γάλλος, Στεφάν Λανουά.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: