Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Πρίντεζης: «Έχουμε ελπίδες πρόκρισης»

Αισιόδοξος πως η Εθνική ομάδα θα προκριθεί στους «16» του Ευρωμπάσκετ, εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης. «Έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας», πρόσθεσε αναφορικά με την πορεία στο πρόσφατο Μουντομπάσκετ.

Πρίντεζης: «Έχουμε ελπίδες πρόκρισης»
Στις Κροατία και Σλοβενία εστίασε την προσοχή του ο Γιώργος Πρίντεζης, με αφορμή τον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωμπάσκετ του 2015. Ο διεθνής φόργουορντ δήλωσε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει αρκετές ελπίδες να προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ αναφορικά με την πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του έκαναν ό,τι μπορούσαν.

«Στον όμιλο υπάρχουν δύο ομάδες που χρειάζονται προσοχή, η Κροατία και η Σλοβενία. Η ΠΓΔΜ χρειάζεται επίσης προσοχή, ενώ οι άλλες ομάδες είναι πιο άγνωστες σε μας. Αν κάνουμε μια καλή προετοιμασία, όπως πέρσι, έχουμε καλές ελπίδες για να περάσουμε στην επόμενη φάση», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης στον ΟΤΕ TV και πρόσθεσε αναφορικά με την πορεία της Εθνικής μας ομάδας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας:

«Όλοι έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας, ότι κάναμε αυτό που μπορούσαμε, άσχετα αν δεν πετύχαμε το στόχο μας. Είχαμε πολύ καλή πορεία στον όμιλο, μπήκαμε δυνατά στο νοκ άουτ, αλλά χάσαμε δίκαια».

Για να συνεχίσει ο φόργουορντ του Ολυμπιακού: «Όλοι πρέπει να ξέρουν πως η Εθνική είναι κάτι διαφορετικό από τους συλλόγους μας. Πρέπει να συμβιβάζεσαι με το ρόλο σου. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος που έβλεπε πάντα το τέλος. Ξεκινάμε με έναν όμιλο που έχει δύσκολα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να περάσουμε από τον όμιλο και τους “16”. Μετά θα έχουμε αφήσει ένα βάρος πίσω μας».

Για τον Κώστα Κουφό: «Για να μην ήρθε μπορεί να είχε τους λόγους του. Εγώ δεν έδωσα βαρύτητα. Από εκεί και πέρα είμαστε μια ομάδα με κάποιες αρχές. Χαρά μας θα είναι να έρθει ο Κώστας γιατί θα μας βοηθήσει και θα βοηθηθεί».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: