Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Μουρίνιο: «Έχει ακόμη θέση στην Τσέλσι ο Τσεχ»

Για τον Πετρ Τσεχ μίλησε ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος επισήμανε ότι ο 32χρονος Τσέχος έχει ακόμη θέση στους «μπλε», παρότι του έχει πάρει τη θέση του βασικού ο Τιμπό Κουρτουά.

Μουρίνιο: «Έχει ακόμη θέση στην Τσέλσι ο Τσεχ»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Τσέλσι, Πετρ Τσεχ. Ο 32χρονος πορτιέρο έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα των «μπλε» από τον Τιμπό Κουρτουά, όμως, ο προπονητής των Λονδρέζων επισήμανε ότι υπάρχει ακόμη θέση στην ομάδα του για τον έμπειρο τερματοφύλακα.

«Ο Τσεχ έχει ακόμη θέση στην Τσέλσι. Το σημαντικότερο είναι το τι δίνει στην ομάδα όταν μπαίνει στο γήπεδο, το οποίο είναι η ποιότητα. Στο παιχνίδι με την Άρσεναλ για παράδειγμα, όταν τραυματίστηκε ο Κουρτουά και μπήκε ο Τσεχ μόλις στο 20ο λεπτό, ήμουν ήρεμος. Δεν ανησύχησα καθόλου για την αλλαγή. Είναι σημαντικό να μπορείς να έχεις στον πάγκο έναν τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης όπως ο Τσεχ», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού που στη συνέχεια τόνισε την προσπάθειά του να κρατήσει τον Τσέχο διεθνή χαρούμενο.

«Σίγουρα θέλει να αγωνίζεται, και γι' αυτό κάποιες φορές τον βάζω να παίζει. Δεν λέω ότι είναι εντελώς χαρούμενος, γιατί για να είσαι χαρούμενος, πρέπει να παίζεις συνέχεια. Τουλάχιστον όμως του δείχνουμε ότι μας αρέσει, τον σεβόμαστε και τον χρειαζόμαστε», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: