Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ντέρμπι στου Ρέντη!!

Να συνεχίσει με το αήττητο στην κορυφή της Volleyleague θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχτεί τον κακό του δαίμονα, Κηφισιά, στην όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ντέρμπι στου Ρέντη
Με ντέρμπι κορυφής θα ξεκινήσει το Σάββατο (13/12) η όγδοη αγωνιστική της Volleyleague.

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Κηφισιά -που τον έχει ζορίσει αρκετά τα τελευταία χρόνια- στο κλειστό του Ρέντη, στις 17.00 σε αγώνα που θα μεταδοθεί απ’ το Novasports3.

Μετά το δύσκολο διπλό στην Ορεστιάδα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν με το «απόλυτο» προκειμένου να πάνε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο ματς με την Φριντρισχάφεν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η καλή ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στο έργο των «ερυθρόλευκων» που θα έχουν έναν παραπάνω λόγο να βλέπουν με καλό μάτι την ερχόμενη αναμέτρηση, αφού θα επιστρέψουν οι Κώστας Χριστοφιδέλης και Κάρσον Κλαρκ.

Ο Χριστοφιδέλης μάλιστα, είχε τραυματιστεί στο ματς του Λιγκ Καπ κόντρα στην Κηφισιά (19 Οκτωβρίου) και επιστρέφει απέναντι στην ίδια ομάδα, σχολιάζοντας για το ματς: «Ο σοβαρός τραυματισμός μου στο Λιγκ Καπ με άφησε αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Τώρα ευτυχώς το έχει ξεπεράσει και ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Κηφισιά. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι χάσαμε τρεις φορές σε επίσημους αγώνες και αυτό είναι κάτι να μας κρατάει σε εγρήγορση».

Η Κηφισιά πάντως, δεν αποτελεί άδικα τον «κακό δαίμονα» του Ολυμπιακού, αφού πέρυσι τον κέρδισε στα δύο ματς που συναντήθηκαν, ενώ φέτος του έβαλαν δύσκολα στο Λιγκ Καπ, με τους «ερυθρόλευκους» τελικά να επικρατούν δύσκολα.

Αυτό τόνισε και ο Δημήτρης Καζάζης στις δηλώσεις του ενόψει του ματς: «Η Κηφισιά είναι μια ομάδα η οποία από την περσινή χρονιά μας πίεσε πάρα πολύ. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε, όμως φέτος ξεκινήσαμε καλά στο Λιγκ Καπ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού πάντα η Κηφισιά αγωνίζεται καλά απέναντι μας. Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις πόντους».

Θέλει να τον σταματήσει
Αεράτη πηγαίνει στο κλειστό του Ρέντη η Κηφισιά, με την προϊστορία, αλλά και την άνετη νίκη επί του Άρη, να της δημιουργεί καλή ψυχολογία.

Τα μόνα προβλήματα του Κώστα Αρσνιάδη, ενόψει του ματς, είναι αγωνιστικά. Ο Ζόραν Γιοβάνοβιτς έχει μπει σε μέρος των προπονήσεων και ακολουθεί ειδική θεραπεία, όμως τίθεται σε αμφιβολία η συμμετοχή του, ενώ ο Νίκος Παπαγγελόπουλος έχει υψηλό πυρετό.

Ο τεχνικός της Κηφισιά σχολίασε την δυσκολία του ματς, τονίζοντας όμως πως γνωρίζει τον αντίπαλο: «Παίζουμε με τον νταμπλούχο και αήττητο στο εφετινό πρωτάθλημα. Αυτό τα λέει όλα για το ποιος είναι φαβορί και για το πόσο δύσκολο είναι το έργο μας. Θέλω να παίξουμε καλό βόλεϊ με σωστές αντιδράσεις και καλή τακτική. Δυστυχώς δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Γιοβάνοβιτς. Όσοι έχουν πυρετό λογικά θα παίξουν. Το ότι νικήσαμε τον Ολυμπιακό στο Ρέντη στο περσινό πρωτάθλημα δεν λέει τίποτα. Ίσως να κάνει τον Ολυμπιακό πιο "υποψιασμένο" για τον αυριανό αγώνα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστική:
Σάββατο 13/12
17.00 Ολυμπιακός - Κηφισιά (Γυμν. Ρέντη)

17.00 ΑΕΚ - Λαμία(Γυμν. «Μάκης Λιούγκας» Γλυφάδα)

19.00 Άρης - Παναθηναϊκός(Γυμν. Μίκρας)


19.00 Παμβοχαϊκός - Φοίνικας Σύρου (Γυμν. Βόχας)

20.00 (Novasports-3) Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ορεστιάδα (Γυμν. «Μ. Παρασκευόπουλος», Αλεξ/πολη)

Κυριακή 14/12
20.00 ΠΑΟΚ - ΜΕΝΤ (PAOK Sports Arena)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: