Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

«Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Διαβάστε παρακάτω τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά τη νίκη με 4-0 επί της Αναγέννηση Καρδίτσας.
Αρχικά ανέφερε: «Πριν ξεκινήσω να αναφερθώ στο παιχνίδι, είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω την Αναγέννηση για άψογη φιλοξενία της σε όλους τους τομείς. Ετσι πρέπει να γίνεται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, είχα πει πως πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να επιστρέψουμε στις νίκες. Επιβάλαμε το ρυθμό μας κινδυνέψαμε ελάχιστα πλην από μία φάση στο πρώτο μέρος. Κρατήσαμε το μηδέν ήμασταν σοβαροί σε όλο το παιχνίδι. Αφιερώνουμε την νίκη στον μεγαλομέτοχο για την ονομαστική του εορτή θα ναι μαζί μας αύριο. Επίσης στον κόσμο που ήταν μαζί μας. Από αύριο τέλος στα πανηγύρια, έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Καρδίτσα, είναι δύσκολη στιγμή, αλλά εύχομαι να βρουν το δρόμο τους».
Σχετικά με τα επόμενα δυο εντός έδρας παιχνίδια, ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε: «Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Η Ζάκυνθος είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Μόνο αυτό κοιτάμε τίποτα άλλο».
Τέλος, ανέφερε: «Σημαντικό να σκοράρουν παίκτες από τα χαφ. Το πιο σημαντικό είναι πως κάποια παιδιά πήραν ψυχολογία. Ειδικά ο Κοσμάς το έψαχνε πολύ και αυτό είναι κέρδος. Θα έχουμε ακόμα περισσότερη ψυχολογία στην συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: