Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

«Σκασμένη η ομάδα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντώνης Μαυρέας.
Μίλησε για την ήττα του «Δικεφάλου» από την Γκινγκάμπ, αναφέρθηκε στην κούραση που υπάρχει στην ομάδα αλλά και στις προσθήκες που χρειάζεται ιδιαίτερα στην άμυνα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την κούραση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ:
«Η ομάδα μας είναι σκασμένη. Τα παιδιά είναι πολύ κουρασμένα».
Για την Γκινγκάμπ:
«Ήταν μια ομάδα που έκλεισε τους χώρους και πολύ καλή από την μέση και μπροστά. Η ομάδα αυτή ήταν διαβασμένη και έπαιξε καλή μπάλα. Βέβαια, το πρώτο γκολ δεν έπρεπε να το φάμε. Τέτοιο λάθος γίνεται μόνο  στα ερασιτεχνικά. Αν θες την πρόκριση δεν το τρως αυτό το γκολ σε τέτοιο επίπεδο. Δεν πιστεύω στη τύχη στο ποδόσφαιρο. Όλα είναι θέμα δουλειάς. Εμείς δεν ήμασταν καλοί αλλά και οι Γάλλοι με εντυπωσίασαν. Το Γαλλικό πρωτάθλημα είναι ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα. Έχουν πάρει Αφρικανούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν τρομερά αθλητικά προσόντα αλλά δουλεύονται κιόλας».
Για το θέμα των χρεών:
«Δεν πρέπει να χρωστάει αυτή η ομάδα. Σωστά σκέφτεται ο μεγαλομέτοχος και θέλει να πληρώσει».
Για τις μεταγραφές που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ:
«Ο Αναστασιάδης έχει τα αποδυτήρια και δουλεύει σε σωστή βάση. Χθες, για πρώτη φορά έβγαλε θυμό. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να κοντρολάρει τα πράγματα και μπορεί να βάλει ξανά την ομάδα σε σωστό δρόμο. Εμένα ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου και ότι λέω βγαίνει από μέσα μου. Χρειαζόμαστε κάτι στην άμυνα. Όλες οι ομάδες έχουν καλό τερματοφύλακα και αμυντικούς βράχους. Στην άμυνα υπάρχει ένα θέμα».
Για την προσπάθεια των παικτών:
«Ο καθένας κάνεις ότι μπορεί, όταν επέρχεται όμως η κούραση δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχει και η κούραση αλλά και η πίεση καθώς η φανέλα είναι τεράστια».
Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα:
«Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Έτσι όπως είναι η ψυχολογία τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει τώρα τα παιδιά να είναι «ψυχάρες». Εμείς καταθέταμε την ψυχή μας και αν δεν το κάνουν αυτό οι παίκτες δεν θα μείνουμε στη κορυφή».
Για τη εκδήλωση στο Βόλο:
«Παίζουμε στον Βόλο οι βετεράνοι για τα 90 χρόνια της προσφυγιάς. Η μητέρα μου ήταν πρόσφυγας και όταν ήρθε στην Τούμπα πρώτη φορά το 1987 έβαλε τα κλάματα. Όταν φίλησα το γήπεδο της Τούμπας το αισθανόμουν. Ότι έκανα βγήκε από μέσα μου».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: