Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Επιτέλους, γκολ, επιτέλους νίκη!!

Ο Πλατανιάς επέστρεψε στα γκολ, ενώ δεν είχε… κουνήσει αντίπαλα δίχτυα για έξι ματς, επικρατώντας 3-1 της Νίκης Βόλου που έπαιξε σχεδόν από την αρχή με δέκα. Έχασαν πέναλτι στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι.

Επιτέλους, γκολ, επιτέλους νίκη
«Ξεμπούκωσε» ο Πλατανιάς, καθώς όχι μόνο σκόραρε μετά από πολύ καιρό στο πρωτάθλημα (δεν είχε σημειώσει γκολ στα τελευταία έξι του ματς), αλλά το έκανε τρεις φορές επί της Νίκης Βόλου για την 14η αγωνιστική της Super League.

Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν από το 5’ οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο Ταίρης που ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια ανέτρεψε τον Τόρες εντός της περιοχής. Ωστόσο, ο Ναζλίδης δεν ευστόχησε στο πέναλτι, με τον νεοεισελθόντα Δήμιζα να γίνεται ήρωας εκείνη τη στιγμή.

Ο επιθετικός των γηπεδούχων τα κατάφερε επτά λεπτά αργότερα και ο Γκόμες σκόραρε δις (45’+3, 53’), «καθαρίζοντας» για την ομάδα του. Το γκολ της τιμής πέτυχε με πολύ ωραίο τρόπο στο 73’ ο Σκούρτης.

Στην τελευταία θέση παραμένει η ομάδα της Μαγνησίας, που προερχόταν από το 2-0 επί της Καλλονής.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Super League.

Το ματς

Πέραν των βαθμών που έψαχνε ο Πλατανιάς πριν την αναμέτρηση, «καιγόταν» και για ένα γκολ, καθώς είχαν «μπουκώσει». Αυτό το… φράγμα έσπασε και σχετικά γρήγορα. Φάνηκε ότι θα γίνει πολύ γρήγορα, καθώς ο Τόρες ανατράπηκε από τον Ταίρη στο 5’ και δικαιολογημένα αντίκρισε την κόκκινη ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων και ο Δήμιζας πήρε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια και θυσιάστηκε ο Νικλητσιώτης.

Ωστόσο, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αν και μπήκε… κρύος στην αναμέτρηση, καθώς δεν πρόλαβε να κάνει καλή προθέρμανση, ξεκίνησε πολύ ζεστά, αποκρούοντας την εκτέλεση του Ναζλίδη. Ο επιθετικός του Πλατανιά πήρε το αίμα του πίσω, νικώντας τον Δήμιζα στο 12’ ύστερα από φάση διαρκείας, καθώς αρχικά δεν κατοχυρώθηκε το τέρμα, αλλά μέτρησε ύστερα από την προσπάθεια του Τσουράκη, που ακολούθησε. Τελικά, πιστώθηκε στον πρώτο.

inner

Η Νίκη Βόλου έδειξε να αντιστέκεται, αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Πλατανιάς που είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα, ανέβασε και πάλι την απόδοση του. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο τέρμα μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αν και είχε κάποιες ευκαιρίες. Όμως, ο Δήμιζας που μέχρι τότε ήταν ο καλύτερος παίκτης της Νίκης, έκανε πολύ κακή επέμβαση στο φάουλ του Γκόμες και ουσιαστικά κάπου εκεί τελείωσε το ματς, παρότι υπήρχε ένα ημίχρονο μπροστά.

inner

Το πρώτο σουτ στο δεύτερο μέρος έγινε από τη Νίκη με τον Μουζακίτη, αλλά στο 53’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Γκόμες να διπλασιάζει τα γκολ του στην αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 73’ με ωραίο τέρμα του Σκούρτη, που θύμισε αυτό που είχε βάλει κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ωστόσο, δεν μπήκε ποτέ ξανά στη διεκδίκηση κάποιου θετικού αποτελέσματος και τα τελευταία λεπτά ήταν πιο πολύ διαδικαστικά.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά (66΄ Αποστολόπουλος), Ιτούα, Ζαραδούκας (72΄ Δημήτρης), Τετέ, Μαχαμάτ, Ναζλίδης, Τσουράκης, Γκόμες (76΄ Μιλούνοβιτς), Τόρες.

Στον πάγκο των Κρητικών έμειναν οι Γκσμπούρνιγνκ, Φιγκέιρα, Γιακουμάκης, Μενδρινός.


Νίκη Βόλου (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Ταΐρης, Ίβενς, Λάουκς, Καρασαλίδης, Μαρινάκης, Κοτσαρίδης (46΄ Αναστασόπουλος), Νικλητσιώτης (6΄ Δήμιζας), Ροζέριο, Μαχλελής, Μουζακίτης (86΄ Τζιώρας), Σκούρτης.

Στον πάγκο των φιλοξενούμενων έμειναν οι Τσουκάνης, Κυζιρίδης, Αργυρίου, Αργύρης.

Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά, Γιώργο Γεωργιάδη. Τέταρτος ο Ιωάννης Μουρτζάκης.

Κόκκινη: Ταίρης (5')

Κίτρινες: Ζαραδούκας (10'), Μαρινάκης (35'), Κοτσαρίδης (39') *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: