Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Μπάσιμο σε Serie B και... ΟΦΗ!!

To gazzetta.gr αποκαλύπτει την στροφή του κατασκευαστικού ομίλου από την Ιταλία, CAME Group στο ποδόσφαιρο κάνοντας την αρχή στη Serie B αλλά και την επιθυμία για επενδύσεις στην Κρήτη.
Ο νέος πρόεδρος του ΟΦΗ, Ανδρέας Μανουσάκης επιβεβαίωσε πως ο κατασκευαστικός κολοσσός από την Ιταλία, CAME Group σχετίζεται με τον ΟΦΗ, διευκρινίζοντας ωστόσο πως πρόκειται για μία από τις εταιρίες που εκπροσωπεί το fund το οποίο με το οποίο η κρητική ΠΑΕ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις.

Η CAME Group με έδρα το Τρεβίζο της Ιταλίας δραστηριοποιείται από το 1972 στην κατασκευή γηπέδων, κτηρίων, θαλάσσιων πάρκων, ενώ ειδικεύεται στην κατασκευή χώρων στάθμευσης, συστημάτων ελέγχου πρόσβασης, οικιακού αυτοματισμού αλλά και συναγερμών ασφαλείας.

Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση με έσοδα τα οποία την προηγούμενη χρονιά ανήλθαν στα 215.000.000 ευρώ, με 280 θυγατρικές εταιρίες στο δυναμικό της και παρουσία σε 115 χώρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος όμιλος σκοπεύει να επεκταθεί και σε χώρες των Βαλκανίων με την Ελλάδα να αποτελεί προτεραιότητα.
Η Κρήτη άλλωστε ενδείκνυται για την κατασκευή θαλάσσιων πάρκων.
Αξίζει να σημειωθεί πως η CAME Group πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να κάνει αισθητή την παρουσία της και στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Μία από τις πρώτες κινήσεις της μέσα στο 2014 ήταν η συμφωνία της με την Serie B, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές και των 20 συλλόγων που μετέχουν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία να φορούν σορτσάκια που φέρουν το λογότυπο της!
Παράλληλα, σε όλα τα στάδια της Serie B, υπάρχουν διαφημιστικές πινακίδες με την φίρμα της εταιρίας.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του υπεύθυνου μάρκετινγκ της εταιρίας, Αντρέα Ρόσι. «Το 2014 ήταν η χρονιά όπου όπου αποφασίσαμε να ενισχύσουμε την εικόνα της εταιρία και να μπούμε στον κόσμο του αθλητισμού.
Επιλέξαμε το ποδόσφαιρο, γιατί είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σπορ στην πατρίδα μας. Είμαστε χαρούμενοι που θα... παίξουμε μαζί με τους παίκτες της Serie B».
Ο συγκεκριμένος όμιλος σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτου σκοπεύει να καταβάλει άμεσα 1.000.000 ευρώ στα ταμεία του ΟΦΗ και άλλα 3.500.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: