Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

«Δεν θα γίνει ομάδα-φάντασμα ποτέ»!

Θέση για την απίστευτη εξέλιξη με τη Στεάουα που σ’ ένα βράδυ έχασε όνομα, έμβλημα και χρώματα, πήρε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM ο Παντελής Καπετάνος, ο οποίος για τρία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της.

«Δεν θα γίνει ομάδα-φάντασμα ποτέ»!
Ομάδα-φάντασμα έχει γίνει εδώ και λίγες μέρες η Στεάουα, αφού ο ρουμάνικος στρατός (στον οποίο ανήκε μέχρι το 1998) πέτυχε να αναγνωριστεί πως το όνομα, το σήμα και τα χρώματα αποτελούν δική του ιδιοκτησία.

Έτσι, η «περσινή πρωταθλήτρια Ρουμανίας», όπως αποκαλείται μέχρι να βρεθεί μια λύση, περνά δύσκολες ώρες, με τον Παντελή Καπετάνο που έπαιξε τρία χρόνια για λογαριασμό της, να παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον της.

Διαβάστε τι δήλωσε στην εκπομπή του NovaΣΠΟΡ FM, «Playball» και τους Μάνο Ζερβάκη και Γιώργο Μαραθιανό:

Για το πρόβλημα με το στρατό:
«Με στενοχωρεί αυτό το θέμα για την πρώην ομάδα μου. Περνάει μια κρίση όχι ποδοσφαιρικά αφού είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ρουμανίας. Όλοι οι σημαντικοί άνθρωποι της ομάδας είναι στη φυλακή. Ο πρώην πρόεδρος, ο Τζίτζι Μπεκάλι, ήταν κάτι σαν πρωθυπουργός και είναι μέσα, όπως και ο γενικός αρχηγός. Ο Μπεκάλι λέει πολλά παραπάνω από όσα πρέπει και του κάνουν πόλεμο. Η Στεάουα είναι ακέφαλη. Δεν θα γίνει ομάδα-φάντασμα ποτέ, αλλά θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί. Ο στρατός κάνει έναν πόλεμο και δεν ξέρω γιατί. Πριν τρία χρόνια την είχαν διώξει από τις εγκαταστάσεις που έκανε προπόνηση, ενώ πλήρωνε ένα πολύ μεγάλο ποσό και ζήτησε κάποια πράγματα που δεν έγιναν ποτέ».

Για το μέλλον της Στεάουα:
«Κανείς δεν ξέρει. Πήρε παράταση για μια εβδομάδα. Στη Ρουμανία οι νόμοι τηρούνται κατά γράμμα. Με ανησυχεί το ότι η ομάδα βάλλεται από παντού και δεν υπάρχει ο πρόεδρος να τη βοηθήσει. Το σήμα και τα υπόλοιπα τα χρησιμοποιεί και ο στρατός. Είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Βλέπω όλα της τα παιχνίδια και μίλησα με φίλους που παίζουν ακόμη εκεί. Περιμένουν και αυτοί με αγωνία το τι θα γίνει. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, αφού ακόμη και από τη φυλακή ο πρόεδρος καθάριζε. Φέτος όμως δεν μπήκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πιθανότατα να έχει θέμα στη συνέχεια».

Για τη φετινή του παρουσία στην Ξάνθη και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Εθνική:
«Έχω αποδείξει ποιος είμαι. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να ευχαριστιέμαι αυτό που κάνω και να βοηθήσω την ομάδα. Όταν έφυγα από την Ελλάδα με αμφισβητούσαν άλλα δεν ήξεραν τι έχω περάσει. Έχω κάνει 9 χειρουργεία λόγω του ποδοσφαίρου. Όταν είμαι καλά στην υγεία μου, έχω αποδείξει ποιος είμαι. Στην Εθνική δεν ξέρουν καν ποιος είναι εκεί, είναι και αυτή ακέφαλη. Με στεναχωρεί και η δική της κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: