Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Περέιρα: «Μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να μείνει κορυφή»

Έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας δήλωσε ο Φακούντο Περέιρα, στη βράβευσή του για το best goal της έκτης αγωνιστικής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Περέιρα: «Μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να μείνει κορυφή»
Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της έκτης αγωνιστικής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παρέλαβε ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ατομική του διάκριση.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στον τρόπο που πέτυχε το γκολ, ενώ σχολίασε την ήττα απ’ την Γκινγκάμπ και την αντίδραση του κόσμου μετά απ’ αυτήν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό είναι της στιγμής. Βλέπεις την μπάλα, σουτάρεις και ελπίζεις να πάει μέσα. Το σημαντικό είναι ότι το πέτυχα σε ένα μεγάλο ματς και ότι με αυτό βοήθησα να πάρουμε τη νίκη».

Για την θέση που προτιμά να παίζει, πίσω από τον επιθετικό ή στην κορυφή: «Κυρίως έχει σημασία ο τραυματισμός που είχα, δεν μπορούσα να προπονηθώ και έμεινα πίσω. Δεν θεωρώ ότι παίζει τόσο σημαντικό ρόλο η θέση. Τώρα είμαι σε καλό επίπεδο, μπορώ να βοηθήσω για να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ είτε δεξιά, είτε αριστερά, είτε στο κέντρο, μπορώ να βοηθήσω όπου μου ζητήσει ο προπονητής».

Για τον αποκλεισμό από την Γκινγκάμπ: «Είναι κρίμα. Ευτυχώς είχαμε έναν τελικό στη έδρα μας, αυτό ήταν το καλό. Είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι, αλλά ξεκίνησε άσχημα για εμάς, ισοφαρίσαμε με ένα πέναλτι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα μιλούσαμε για ένα διαφορετικό ματς αν το δοκάρι του Αθανασιάδη κατέληγε στα δίχτυα, θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε αλλιώς».

Για το μήνυμα του κόσμου μετά το ματς που χειροκρότησε την ομάδα, αλλά και ζήτησε μεταγραφές: «Δεν έχω άποψη πάνω σε αυτό. Εγώ είμαι εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο, υπάρχουν άλλα άτομα που ξέρουν καλύτερα αν χρειάζεται ή όχι μεταγραφές. Εμείς είμαστε εδώ μόνο για να παίζουμε ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: