Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

«Να χτίσουμε για του χρόνου»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Αντώνης Σαπουντζής και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στους «Κίτρινους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την κατάσταση στον Άρη:
«Με την έλευση νέου προπονητή έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Η ομάδα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και δεν δέχεται πολλά γκολ».
Για τον Άρη στη Γ’ εθνική:
«Είναι δύσκολες στιγμές. Πρέπει να περάσει γρήγορα η χρονιά και να συζητάμε για πολύ μεγαλύτερα πράγματα».
Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη:
«Είναι καλές μεταγραφικές κινήσεις. Από εκεί και πέρα αρμόδιος είναι ο προπονητής. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι ο Δάρλας που τον θυμάμαι πριν 10 χρόνια. Όταν ξεκίνησε σίγουρα ήταν καλός ποδοσφαιριστής. Επίσης, δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Κόκε. Σε αυτή τη κατηγορία η ομάδα θα ανέβει και το θέμα είναι να παίρνουμε παίκτες και για την επόμενη χρονιά. Αυτό έκανε και η ΑΕΚ».
Για τους διεκδικητές της ανόδου από την Γ’ εθνική:
«Οι δύο διεκδικητές μαζί με τον Άρη είναι ο Πανσερραϊκός και η Καβάλα. Βέβαια, ο Άρης έχει την έδρα του και το όνομα του. Αν πάρει 1-2 παίκτες δύσκολα θα τον κοντράρει κάποιος».
Για την διοίκηση του Άρη:
«Δεν υπάρχει σταθερότητα. Ο κ. Γαλανός δείχνει Αρειανός, θέλει να βοηθήσει και πρέπει να τον αφήσουμε να κάνει έργο. Πάλι ακούγονται κάποια πράγματα από πίσω και γίνεται το ίδιο μπάχαλο κάθε χρόνο. Μπερδεύονται και οι ποδοσφαιριστές με τις συνεχείς αλλαγές που γίνονται. Κάποια στιγμή πρέπει να αφήσουμε κάποιον να ολοκληρώσει το έργο του και να τον κρίνουμε μετά. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πρώτη, έχει ηρεμία και όποιες φασαρίες γίνονται, είναι απ’ έξω. Δεν μπορεί να ασχολούμαστε όλοι για το αν πληρώθηκαν οι παίκτες. Αυτό είναι θέμα των ποδοσφαιριστών. Εδώ στη Βόρεια Ελλάδα τα μεγαλοποιούμε όλα. Στην Αθήνα και στην Ευρώπη υπάρχει άλλη νοοτροπία. Εδώ ο ποδοσφαιριστής παίζει με πολύ άγχος».
Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό:
«Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά και σε περίπτωση στραβοπατήματος δεν θα κριθεί τίποτα. Η ομάδα πρέπει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να μην σκέφτεται για το αν θα ανεβούμε ή όχι».
Για την πιθανή επιστροφή του Κόκε:
«Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Οι μισοί τον θέλουν, οι άλλοι όχι. Δεν ξέρω αν θα τον πάρουν για να βοηθήσουν την ομάδα αγωνιστικά ή για τα εισιτήρια. Όλη η ουσία είναι να βάλει κανα γκολ. Αυτή η χρονιά είναι εύκολη αλλά στη Β’ θα είναι πολύ δυσκολότερα τα πράγματα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: