Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

«Δεν τρομάξαμε στη Τούμπα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο επιθετικός της Γκινγκάμπ, Κλαούντιο Μπεβό και αναφέρθηκε στην νίκη της Γαλλικής ομάδας επί του ΠΑΟΚ στη Τούμπα.
Ο Γάλλος επιθετικός που πέτυχε τα δύο τέρματα της ομάδας του τόνισε πως «Δικέφαλος» είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι στη Τούμπα:
«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι τόσο για τους παίκτες της Γκινγκάμπ όσο και για τους φιλάθλους της ομάδας».
Για τα δύο γκολ που έβαλε:
«Είχα την τύχη με το μέρος μου σκόραρα 2 φορές και είμαι πολύ χαρούμενος που έφερα την νίκη στην ομάδα μου. Στο πρώτο γκολ είχα μια πολύ ωραία πάσα από το Ζιρέζ αλλά το δεύτερο μου άρεσε πιο πολύ καθώς μας έδωσε την νίκη και την πρόκριση».
Για το τι είχε η Γκινγκάμπ που δεν είχε ο ΠΑΟΚ:
«Παίξαμε στο 100% των δυνατοτήτων μας, ήμασταν αποφασισμένοι για την νίκη και νομίζω αυτό έκανε την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες».
Για την ομάδα του «Δικεφάλου»:
« Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο ΠΑΟΚ είναι σταθερός ειδικά στο γήπεδο του. Εμείς μπήκαμε καλά, δεν τρομάξαμε από την Τούμπα και πήραμε την πρόκριση».
Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ:
« Ο Τζαβέλλας που πέρασε και από την Μονακό είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».
Για την ατμόσφαιρα στη Τούμπα:
«Ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα και το περιβάλλον μέσα στη Τούμπα. Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τόσο μεγάλα παιχνίδια και αυτή η εμπειρία θα μας βοηθήσει και μελλοντικά».
Για τις οδηγίες που είχαν οι παίκτες της Γκινγκάμπ πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Έπρεπε να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και να βγαίνουμε μετά στις αντεπιθέσεις εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα μας».
Για το τι τους είπε ο προπονητής τους μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ:
«Μας είπε πως καταφέραμε να προκριθούμε, δικαιούμασταν την νίκη και πως καταφέραμε να γράψουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας. Την Κυριακή που παίζουμε με την Παρί Σεν Ζερμέν θα γιορτάσουμε μέσα στο γήπεδο».
Για το αν περίμεναν πως θα αποκλείσουν τον ΠΑΟΚ:
« Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά. Έπρεπε να παίξουμε πολύ καλά αλλά το πιστεύαμε γιατί είχαμε και την ικανότητα και το ταλέντο για να προκριθούμε. Πιστεύω πως μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι».
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα Ελλάδας:
«Φυσικά και το πιστεύω. Δεν βρίσκεται ο ΠΑΟΚ τυχαία μπροστά από τον Ολυμπιακό. Βέβαια, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και είναι πολύ ανταγωνιστικό».
Για το αν θα ήθελε να παίξει μπροστά στο κοινό του ΠΑΟΚ:
« Θα ήθελα πολύ να έρθω ξανά στην Ελλάδα γιατί μου άρεσε. Αισθάνομαι πολύ ωραία στην Γκινγκάμπ και δεν συνηθίζω να μιλάω για άλλες ομάδες».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: