Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Θέλουν… επιστροφή Άρης και Παναθηναϊκός!!

Την επιστροφή στις νίκες θέλουν Άρης και Παναθηναϊκός στο μεταξύ τους ματς για την όγδοη αγωνιστική της Volleyleague, που θα γίνει χωρίς κόσμο στο κλειστό της Μίκρας.

Θέλουν… επιστροφή Άρης και Παναθηναϊκός
Με κοινό στόχο στο ματς, αλλά εντελώς διαφορετικούς στο πρωτάθλημα θα αναμετρηθούν Άρης και Παναθηναϊκός το Σάββατο (13/12) στις 19.00 για την όγδοη αγωνιστική της Volleyleague.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν το ματς στο άδειο από κόσμο κλειστό της Μίκρας, λόγω της τιμωρίας των «κιτρινόμαυρων» απ’ το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Παρότι δεν θα έχει τη βοήθεια του κόσμου του όμως, ο Άρης θα ψάξει δυναμικά την επιστροφή στις νίκες, αφού οι συνεχόμενες ήττες (από Ορεστιάδα και Κηφισιά) τον έχουν αφήσει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Γιώργος Γιάτσης έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική του ματς, ενώ δήλωσε: «Είναι ένας αγώνας ορόσημο για την ομάδα. Δυστυχώς πληρώνουμε τις απερισκεψίες ορισμένων και δεν θα έχουμε τους οπαδούς μας».

Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός
Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός που θέλει την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα απ’ τον Παμβοχαϊκό.

Ο Μιχάλ Καμίνσκι έχει επανέλθει σε καλή κατάσταση, συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα και υπολογίζεται κανονικά απ’ τον Γιάννη Καλμαζίδη, που θέλει να δει την ομάδα του να κερδίζει για να μην απομακρυνθεί απ’ τις πρώτες θέσεις (τώρα βρίσκεται στην τέταρτη).

Ο λίμπερο του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης δήλωσε για το ματς: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες για να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις. Γενικά η ομάδα παίζει καλά και στο ματς με τον Παμβοχαϊκό πιάσαμε πολύ καλή απόδοση απλώς πληρώσαμε τη χαλαρότητα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά και προσεκτικά. Κάθε παιχνίδι για μας είναι ξεχωριστό».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστική:
Σάββατο 13/12
17.00 Ολυμπιακός - Κηφισιά (Γυμν. Ρέντη)

17.00 ΑΕΚ - Λαμία(Γυμν. «Μάκης Λιούγκας» Γλυφάδα)

19.00 Άρης - Παναθηναϊκός(Γυμν. Μίκρας)

19.00 Παμβοχαϊκός - Φοίνικας Σύρου (Γυμν. Βόχας)

20.00 (Novasports-3) Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ορεστιάδα (Γυμν. «Μ. Παρασκευόπουλος», Αλεξ/πολη)

Κυριακή 14/12
20.00 ΠΑΟΚ - ΜΕΝΤ (PAOK Sports Arena)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: