Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Αρκεί να το πιστέψουν!!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο blog του στο gazzetta.gr, την κλήρωση που θα βρεθεί ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα στη Νιόν και τονίζει ότι τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο!
Το να αναλύσουμε έναν έναν τους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού, δεν έχει νόημα. Με μια πρώτη ματιά, όλοι οι φίλοι των πρωταθλητών θέλουν η κληρωτίδα να βγάλει Άαλμποργκ, την φαινομενικά πιο εύκολη ομάδα από το γκρουπ των αδυνάτων.
Ο υπογράφων για την ιστορία, δεν θέλει τη δεδομένη χρονική στιγμή να βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού, η Λίβερπουλ και η Τότεναμ. Γιατί, οι ομάδες από την Αγγλία, έχει αποδειχθεί ότι δεν του ταιριάζουν.
Κοιτάζοντας την λίστα με τους 16 «αδύναμους», εύκολα θα συμπεράνει κανείς, ότι μόνο… αδύναμες ομάδες δεν διαθέτει. Έχουμε και λέμε: Άντερλεχτ (Βέλγιο), Άγιαξ (Ολλανδία), Λίβερπουλ (Αγγλία), Ρόμα (Ιταλία), Βιγιαρεάλ (Ισπανία), Τορίνο (Ιταλία), Τότεναμ (Αγγλία), Σέλτικ (Σκωτία), PSV (Ολλανδία), Ντνίπρο (Ουκρανία), Σεβίλλη (Ισπανία), Βόλφσμπουργκ (Γερμανία), Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία), Άαλμποργκ (Δανία), Γκινγκάμπ (Γαλλία), Τράμπζονσπορ (Τουρκία).
Το θέμα κατά τη γνώμη μας, δεν είναι ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός (κάτι που θα μάθουμε την Δευτέρα), αλλά το πώς θα παρουσιαστεί ο ίδιος στα παιχνίδια αυτά.
Κακά τα ψέματα, οι «ερυθρόλευκοι» και ενίσχυση χρειάζονται, αλλά και να βελτιώσουν το αγωνιστικό τους πρόσωπο. Στο πρώτο κομμάτι, η διοίκηση ξεκαθάρισε δια στόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι θα γίνουν τον Ιανουάριο οι κινήσεις που πρέπει.
Το δεύτερο κομμάτι και το πιο σημαντικό, είναι ο Μίτσελ και οι παίκτες να δουλέψουν σκληρά, κυρίως στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας. Κι φυσικά δεν αναφερόμαστε μόνο στην τετράδα της άμυνας, αλλά σε όλη την ομάδα, καθώς είναι αδιανόητο οι «ερυθρόλευκοι» να δέχονται γκολ από δική τους εκτέλεση κόρνερ.
Όπως γράψαμε και στην προηγούμενη επικοινωνία μας, μετά τη νίκη επί της Μάλμε, φαίνεται ότι ο Θρύλος ξυπνάει. Και μέχρι τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία οι Πειραιώτες πρέπει και μπορούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος.
Απλά όταν έρθει η ώρα για τα ευρωπαϊκά ματς, οι παίκτες πρέπει να τα αντιμετωπίσουν με μεγάλη σοβαρότητα, λες και είναι αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο αν μη τι άλλο έδειξαν καλό πρόσωπο. Το Γιουρόπα Λιγκ είναι σαφώς πιο βατή διοργάνωση και με λίγη τύχη μπορούν να φτάσουν ψηλά. Αρκεί να το πιστέψουν…
Υ.Γ. Επειδή πολλές φορές η κλήρωση γράφει τη δική της ιστορία, λέτε οι «ερυθρόλευκοι» να πέσουν στην… παλιά τους άμυνα (Ρόμα), ή στον Αβραάμ;
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: