Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Απαντάει ο Κόκε!!

Εντός της ημέρας είναι πιθανό να απαντήσει ο Σέρχιο Κόκε στην απάντηση που δέχθηκε από τη διοίκηση του Άρη. Για… repeat πηγαίνουν οι «κίτρινοι» στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Απαντάει ο Κόκε
Σε καλό δρόμο είναι η υπόθεση του Σέρχιο Κόκε στον Άρη, καθώς ακόμη και εντός της ημέρας είναι πιθανό ο Ισπανός να δώσει την τελική του απάντηση στη διοίκηση του Γιώργου Γαλανού. Αυτό προκύπτει από τα λεγόμενα του μάνατζερ και αδερφού του, Χοσέ Κοντρέρας.

Στο «κίτρινο» στρατόπεδο θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τον Ισπανό και ότι στις αρχές του νέους έτους θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Εξελίξεις αναμένονται παράλληλα και με Ελληνα επιθετικό, ο οποίος θεωρείται κλεισμένος, αλλά υπάρχουν λόγοι για τους οποίους δεν ανακοινώνεται.

Για το «δύο στα δύο» με Πανσερραϊκό

Πάνοπλος και με εννέα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, εκ των οποίων επτά δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο παιχνίδι του Κυπέλλου, ο Αρης είναι έτοιμος να επιστρέψει στις Σέρρες για το αυριανό, κατά πολλούς παιχνίδι της χρονιάς, με τον Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα.

Ο χρόνος προετοιμασίας ήταν ελάχιστος, αφού οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες την περασμένη Τετάρτη και ο Πάουλο Κάμπος έδειξε αμέσως την ενδεκάδα με την οποία σκέφτεται να παρατάξει τον Αρη στο αυριανό παιχνίδι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: