Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Η Μαδρίτη δεν πάει στην Μπαρτσελόνα...!

«Γκέλα» για την Μπαρτσελόνα στην 15η αγωνιστική της La Liga, καθώς ήρθε 0-0 με τη Χετάφε και η Ατλέτικο Μαδρίτης που παραμονεύει θα την πιάσει στη 2η θέση εφόσον νικήσει την Κυριακή τη Βιγιαρεάλ.

Η Μαδρίτη δεν πάει στην Μπαρτσελόνα...
Η Ρεάλ Μαδρίτης έφθασε την Παρασκευή τις 20 σερί νίκες, με το 4-1 στην αναμέτρηση με την Αλμερία, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να κάνει δέκα.

Η Χετάφε κατάφερε να την μπλοκάρει στη Μαδρίτη και… τσίμπησε βαθμό στην 15η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και οι Καταλανοί έχασαν βαθμούς, ύστερα από οκτώ συνεχόμενες νίκες (σε Ισπανία και Ευρώπη).

Τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή είναι πλέον η ομάδα του Λουί Ενρίκε, καθώς έφθασε τους 35, ενώ η «βασίλισσα» έχει 39, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης που θα υποδεχθεί την Κυριακή τη Βιγιαρεάλ έχει 32. Πολύ κακή απόδοση για την Μπαρτσελόνα στο πρώτο μέρος, καθώς απείλησε ελάχιστα, ενώ δεν «θάμπωσε» ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και έγινε πιο επικίνδυνη, αλλά και πάλι δεν πλησίασε τα δικά της στάνταρ, με το πολυπρόσωπο κέντρο των γηπεδούχων να την «βραχυκυκλώνει».

Μάλιστα, η Χετάφε θα μπορούσε να σκοράρει στο φινάλε του ματς, αλλά ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά στην αναμέτρηση, ενώ Βάθκεθ έβγαινε απέναντι από τον Μπράβο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: