Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Σκουρτόπουλος: «Απ’ την άμυνα ξεκινούν όλα…»

Ήπιων τόνων ο Θανάσης Σκουρτόπουλος παρά τη νίκη του Ρεθύμνου την περασμένη εβδομάδα, που επίστησε προσοχή για τον πάντα δυνατό και επικίνδυνο Κολοσσό Ρόδου.

Σκουρτόπουλος: «Απ’ την άμυνα ξεκινούν όλα…»
Σοβαρό και συγκεντρωμένο θα πρέπει να παρουσιαστεί το Ρέθυμνο κόντρα στον Κολοσσό για να διατηρηθεί σε τροχιά νικών, όπως τόνισε ο προπονητής του, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

«Κάθε φορά μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, το επόμενο ματς είναι και το πιο σπουδαίο. Εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Σίγουρα ο ρυθμός είναι ένα βασικό στοιχείο για την εξέλιξη ενός ματς. Εμείς είμαστε μία ομάδα που μας αρέσει να τρέχουμε, όπως και ο αντίπαλος μας. Θα προσπαθήσει να κόψει τον ρυθμό μας».


Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο Κολοσσός έχει μία ομάδα με πολύ ταλέντο. Παρά το ότι έχασε τον πρώτο της σκόρερ, τον Τζέιμς, ανταποκρίνεται πολύ καλά. Έχει δύο ψηλά, δυνατά παιδιά. Από εκεί και πέρα διαθέτει έμπειρα γκαρντ τα οποία κρατούν τον ρυθμό του αγώνα».

Για το που θα βασιστεί η ομάδα του: «Από την άμυνα μας ξεκινούν όλα. Στο έλεγχο των ριμπάουντ και στη συνέχεια στο γρήγορο τρανζίσιον παιχνίδι, το οποίο μας δίνει πολλές επιλογές στην επίθεση και μας βοηθάει να πετυχαίνουμε ένα αρκετά μεγάλο αριθμό πόντων. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε και να προσπαθήσουμε μέσα από την άμυνα μας να τρέξουμε στην επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: