Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ψηλά τη… σημαία στην Ευρωλίγκα!

Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να μην κατάφερε να περάσει στο top-16 της Ευρωλίγκας, ωστόσο η Άλμπα Βερολίνου επικράτησε 71-65 της Λιμόζ και εξασφάλισε μαθηματικά ένα γερμανικό εισιτήριο!

Ψηλά τη…  σημαία στην Ευρωλίγκα
Την πρόκρισή της στο Top-16 της Ευρωλίγκας πανηγυρίζει η Άλμπα Βερολίνου! Οι Γερμανοί δίχως να πιεστούν ιδιαίτερα απ' την ήδη αποκλεισμένη Λιμόζ, έκαναν το... καθήκον τους στην Γαλλία και επικράτησαν 71-65!

Έτσι μετά και τη χθεσινή ήττα της Τσεντεβίτα, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς εξασφάλισε το εισιτήριο απ' το δεύτερο γκρουπ. Εκεί όπου ουσιαστικά... έκλεισε και η τετράδα που περνάει, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι πρώτη, την Μακάμπι Τελ Αβίβ δεύτερη, ενώ το τρίτος-τέταρτος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική και ανάλογα με το τι θα κάνουν στους αγώνες τους Άλμπα Βερολίνου και Μάλαγα!

Το πρώτο δεκάλεπτο των δύο αντιπάλων ήταν ντέρμπι, με καμία να μην μπορεί να ξεφύγει. Στο δεύτερο, οι Γερμανοί πήραν τα ηνία του ματς και «έχτισαν» μια καλή διαφορά, η οποία όμως… εξανεμίστηκε στην τρίτη περίοδο, όταν και οι Γάλλοι όχι απλά μείωσαν, αλλά πέρασαν και μπροστά (40-37). Εκεί, όμως, ήρθε το… ξέσπασμα των φιλοξενούμενων που έφεραν γρήγορα-γρήγορα τα πάνω-κάτω (47-52) και κάνοντας σωστή συντήρηση στο τέταρτο δεκάλεπτο (δεδομένου ότι είχαν και το βαθμολογικό κίνητρο), έφτασαν σχετικά εύκολα στο τέλος στο ροζ φύλλο αγώνα.

Κορυφαίος για την Άλμπα ήταν ο ΜακΛιν με 18 πόντους, ενώ άξια ήταν και η συνεισφορά του Στογιανόφσκι με 13. Από πλευράς Λιμόζ, 15 σημείωσε ο Σμιθ.

Τα δεκάλεπτα: 11-13, 27-35, 47-52, 65-71. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: