Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

«Πάμε στο ΑΣΕΑΔ!»

Οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τόνισαν πως στην συνέντευξη τύπου που έκαναν πως  η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ Για το θέμα της επανάληψης του αγώνα με τον Άρη.
Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς: Η στάση που πρέπει να κρατάει μια ομάδα που δεν έχει σχέση με την διακοπή ήταν αυτη που κρατήσαμε. Περιμέναμε την απόφαση του διαιτητή
Κάναμε ερωτήσεις, γιατί δεν εφαρμόστηκε ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ. γιατί δεν κατοχυρώθηκε σε εμάς ο αγώνας, όπως λέει ο κανονισμός; Δεν μας απάντησε κανείς. Η στάση του ΕΣΑΚΕ παραπλάνησε και το ΑΣΕΑΔ.
Την Δευτέρα θα προσφύγουμε κατά της νέας απόφασης.
Τον λόγο πήρε μετά ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος: Εμείς σεβαστήκαμε τους κανονισμούς, το περίεργο είναι πως σε όλο αυτό το θέμα υπήρξαν παρεμβάσεις και παρεμβολές διαφόρων.
Η απόφαση του να πάρει ο ΠΑΟΚ τον αγώνα με 20-0 αναρτήθηκε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ και μετά από ένα τέταρτο κατέβηκε. Να απαντήσει ο κύριος Χαλβατζάκης  ποιος παρενέβη και έγινε αυτό, αλλά και γιατί δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία.
Εμείς στείλαμε υπόμνημα, αλλά δεν έφτασε ποτέ στον αθλητικό δικαστή σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ, εμείς το δεχόμαστε.
Εμείς θα κάνουμε τα πάντα και θα πάμε όπου μπορούμε να πάμε για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ομάδας και γιατί σεβόμαστε και τους κανονισμούς.
Θέλω να πω ένα μεγάλο μπραβο στην ομάδα για την πρόκριση στους 32, καθώς ήταν ένας στόχος που είχαμε βάλει από την αρχή της σεζον.
Καλούμε τον κόσμο να ρθει να χειροκροτήσει και να βοηθήσει την ομάδα στα ματς με Κηφισιά και Παναθηναϊκό, για να μπορέσουμε να πάμε στον τελικό που είναι και αυτός ένας στόχος μας.
Τον κ. Χαλβατζάκη τον ρωτήσατε ποτέ για όλα αυτά: «Ναι… η απάντηση του ήταν θα δω ποιος ειναι γραφείο τύπου. Η προσφυγή του ΑΣΕΑΔ δεν αναστέλλει την απόφαση του αθλητικού δικαστή.
Ότι ο αθλητικός δικαστής ειπε να κατοχυρωθεί το μας στον ΠΑΟΚ πήγε στο ΑΣΕΑΔ; Εμείς εδώ δεν ήμαστε για να κρίνουμε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, είναι νομικό το θέμα. Είμαστε εδώ να μάθουμε γιατί δεν τηρούνται οι κανονισμοί. Αυτό που έγινε εδώ ακυρώνει τον διαιτητή, το φύλλο αγώνα και τους κανονισμούς.
Συνέτρεχαν όντως λόγοι διακοπή του αγώνα; Αν θυμάμαι καλά διέκοψαν τον αγώνα για να γίνει εκκένωση του γηπέδου. Δεν μπορώ να κρίνω την απόφαση του διαιτητή, εμείς σεβόμαστε τις αποφάσεις του διαιτητή.
Τι έγινε με το υπόμνημα; Αυτό δεν το καταλάβαμε, αλλά είτε με υπόμνημα είτε χωρίς ο δικαστής θα αποφασιζε. Εμείς το στείλαμε με τον ίδιο τρόπο που το κάνουμε εδώ και δέκα χρόνια.
Για τις παρεμβολές και  τις παρεμβάσεις: Νομίζω ήμουνα σαφής πριν
Υπάρχει επικοινωνία με την ομοσπονδία για αυτό που έγινε;Ενημερώθηκαν οι πάντες. Αυτό που με φοβίζει είναι ο τρόπος της απόφασης του ΑΣΕΑΔ. Είναι κάτι που στο μέλλον μπορεί να τους κάνει να κρύβονται  πίσω από τις αποφάσεις του. Θα ήθελα να περάσω ένα μήνυμα στου φιλάθλους μας για τα προστίματα. Όλα τα χρήματα που αφαιρούνται από εμάς πάνε στα ταμεία της Λίγκας. Εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να δίνουμε χρήματα στην Λιγκα.
Γιατί δεν παρέμβει ο ΠΑΟΚ, αφού είχε συμφέρον; Ας μην συζητάμε τι θέλει ο Άρης είναι δικό τους θέμα αυτό. Αυτό που λέμε εμείς ειναι ότι ο ΕΣΑΚΕ δεν τήρησε τους κανονισμούς. Το ΑΣΕΑΔ έχει σχεση με την τιμωρία του Άρη. Εμείς αδιαφορούμε για την τιμωρία τους. Για την επανάληψη του αγώνα ψήφισαν 6 ομάδες και όχι 8, άρα καταλαβαίνετε.
Μετά τη λήξη του αγώνα ο Αρβανίτης φωτογράφισε τον ΠΑΟΚ ως μια ομάδα που ευνοείται: Δεν κρίνω και δεν σχολιάζω τις δηλώσεις αλλωνών. Κοιτάω την ομάδα του. Να ρωτήσετε αυτόν που κάνει τις δηλώσεις.
Όταν προσβάλλεται μια ομάδα πρέπει να δοθεί μια απάντηση: Τι θα κερδίσεις αν απαντήσεις; Επικοινωνιακά τι;
Για την απόφαση του Δ.Σ: Δεν συζητήθηκε πότε θα γίνει το ματς, δεν μπήκε ποτέ στην συζήτηση! Αυτή η απόφαση εφαρμόζεται; Δεν εφαρμόζεται; Πως θα γίνει; Τίποτα, δεν συζητήθηκε τίποτα.
Τι είπε ο νομικός σύμβουλος του Δ.Σ; Υπάρχουν τα πρακτικά και δεν θέλω να πω κάποια πράγματα γιατί πρέπει να μείνουν εντός του ΕΣΑΚΕ και το σέβομαι.
Ειστε απογοητευμένος από τον ΕΣΑΚΕ; Όχι, εγώ είμαι περήφανος γιατί παρά τα πολλά προβλήματα που έχουμε είπαμε τα χρήματα να μοιραστούν ίσα σε  όλες τις ομάδες.
Πως φαντάζεστε ότι θα τελειώσει αυτό το θέμα; Αυτό να το φανταστεί η Λίγκα, εμείς είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε αυτό για το καλό του μπάσκετ και του αθλητισμού.
Τι σας είπαν οι ομάδες για αυτό το θέμα; Στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ όλοι είπανε πως είναι σκάνδαλο αυτή η απόφαση του ΑΣΕΑΔ.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: