Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ο κόσμος του... προκρίθηκε!! (pics)

Η ομάδα δεν τους γλύκανε φέτος στην Ευρώπη. Ο κόσμος όμως του Παναθηναϊκού ήταν πάντα δίπλα στην «τρέλα» του. Στο «καμίνι» της Λεωφόρου, στο -10 της Μόσχας, στη… Λεωφόρο της Ολλανδίας!

Ο κόσμος του... προκρίθηκε! (pics)
Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού κρίνεται αποτυχημένο. Όχι γιατί δεν πέρασε στη φάση των «32» του Europa League, αλλά γιατί τερμάτισε με μόλις δύο βαθμούς, μην μπορώντας να νικήσει έστω μια φορά την Εστορίλ.

Πάνε αυτά, όμως... Ούτε διάθεση, ούτε χρόνος να σταθούν εκεί έχουν οι πράσινοι. Αυτό που προφανώς κρατάνε (πέραν των πολλών εμπειριών) είναι η στήριξη του κόσμου. Με Sold out στη Λεωφόρο, κόντρα σε ήττες που είχαν «πληγώσει» το βεληνεκές του συλλόγου, στο -10 της Ρωσίας, στην καταρρακτώδη βροχή της Ελλάδας, στην Πορτογαλία, στην Ολλανδία που νόμιζες πως είσαι στο «Απόστολος Νικολαΐδης»...

Τα πάντα ξεκίνησαν κάπως έτσι, με το τριφύλλι να υποδέχεται την Ντιναμό Μόσχας.

inner

Και παρόμοια ήταν η ατμόσφαιρα και στο εντός έδρας με την Αϊντχόφεν.

inner

Χθες το αντίο στη διοργάνωση δεν ήρθε με γλυκό τρόπο απέναντι στην Εστορίλ (1-1). Οι περίπου όμως 3.000 φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν εκεί. Μούσκεμα απ' τον «κατακλυσμό» που έριχνε.

inner

Ποιο Philips Stadion; Κανονική... Λεωφόρο θύμιζε το γήπεδο της Αϊντχόφεν.

inner

inner

Ακόμα και στην Πορτογαλία, στο ΤΕΡΜΑ αντιεμπορικό ματς (με την Εστορίλ), η πράσινη νότα υπήρχε!

inner

Και φυσικά η... τρέλα δεν πάει μόνο στα βουνά. Πάει και στη μακρινή Ρωσία. Πάει στο -10. Εκεί όπου ντυμένοι και γυμνοί, οι 200 «ήρωες» της ελληνικής ομάδας έδειξαν με τον πλέον απόλυτο τρόπο την αγάπη τους.

inner

inner

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: