Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Σφαιρόπουλος: «Περήφανος που είμαι προπονητής στον Ολυμπιακό»

Ικανοποιημένος για την προσπάθεια της ομάδας του στην άμυνα και περήφανος για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος: «Περήφανος που είμαι προπονητής στον Ολυμπιακό»
Στην άμυνα του Ολυμπιακού απέδωσε τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ εξήρε την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ.

«Η ατμόσφαιρα ήταν ανεπανάληπτη, ο κόσμος ήταν φανταστικός και μας έκανε περήφανους που είμαστε σε αυτή την ομάδα», ανέφερε.

«Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι, που θα καθόριζε την πρώτη θέση, γι’ αυτό και ξέραμε εκ των προτέρων πως θα ήταν πολύ κλειστό και θα κρινόταν στις λεπτομέρειες, στο οποίο θα έπρεπε να δείξουμε ηρεμία και υπομονή μέχρι τέλους. Σίγουρα σε κάποια σημεία ήμασταν νευρικοί, ειδικά στην επίθεση. Ασφαλώς η παρουσία του Μαριάνοβιτς είναι ένα δύσκολο παζλ για κάθε αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος η άμυνά μας ήταν αρκετά καλύτερη πάνω του, πέτυχε μόνο 4 πόντους, και κρατήσαμε για δεύτερο παιχνίδι τον Ουίλιαμς χαμηλά. Ο Ερυθρός Αστέρας πέτυχε κάποια μακρινά σουτ που δεν συνηθίζει, ενώ εμείς είχαμε κλείσει στη ρακέτα μας. Με την άμυνά μας τους αναγκάσαμε να κάνουν 22 λάθη και είχαμε 11 κλεψίματα. Τα παιδιά έχουν καταλάβει πως μόνο όταν παίζουμε δυνατά στην άμυνα μπορούμε να κερδίζουμε μεγάλα παιχνίδι. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρώτη θέση. Ακόμη έχουμε ένα παιχνίδι και μετά μεγάλη συνέχεια, πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας», πρόσθεσε για τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: