Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Απάντησε θετικά ο Μπεργκ!!

Θετικά απάντησε ο Μάρκους Μπεργκ στην πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό και πλέον απομένουν τα τυπικά για τις ανακοινώσεις!

Απάντησε θετικά ο Μπεργκ!
Θετική κατάληξη φαίνεται πως έχει η υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ, καθώς ο Σουηδός επιθετικός είπε το πολυπόθητο «ναι» στη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2018 (με παράλληλη αύξηση των αποδοχών του).

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να έρθουν να έρθουν σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή άσο και πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές.

Από την αρχή η διοίκηση του «τριφυλλιού» είχε δείξει στον παίκτη πόσο πολύ θέλει να τον κρατήσει και, μάλιστα, η SportDay γράφει πως η αύξηση στις αποδοχές του Μπεργκ είναι μεγαλύτερη από εκείνη που είχε ακουστεί τις προηγούμενες μέρες.

Αυτή η αύξηση φτάνει το 40%, η οποία είναι μπόνους επίτευξης στόχων. Πρόκειται για μπόνους συμμετοχών, επίτευξης γκολ και άλλα, ενώ δεν έχει τοποθετηθεί ρήτρα αποδέσμευσης. Εκείνο που μετράει είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει τη θετική απάντηση του Σουηδού και πλέον απομένει η τελική συνάντησή του με τον μάνατζέρ του.

Και τώρα ο στόπερ

Προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό αποτελούσε η επέκταση του συμβολαίου του Μπέργκ και από τη στιγμή που το… νερό μπήκε στο αυλάκι πλέον η ιθύνοντες του συλλόγου στρέφονται στην ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη.

Οι «πράσινοι», όπως είναι γνωστό, έχουν ξεχωρίσει τρεις με τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς, τους οποίους έχουν τσεκάρει από κοντά, έχουν γίνει κάποιες επαφές και ίσως μέσα στις γιορτές να σημειωθούν εξελίξεις. Όσον αφορά το θέμα του επιθετικού, θα αποκτηθεί μόνο κάποιος που θα ταιριάζει απόλυτα στα «θέλω» του Γιάννη Αναστασίου.

Υπάρχει και ο… Πανθρακικός

Την ώρα που οι επαφές της διοίκησης του «τριφυλλιού» για την απόκτηση ή την παραμονή παικτών για την ομάδα βρίσκονται σε καλό δρόμο, ο Αναστασίου καταστρώνει τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Χρήστου Μπούρμπου στον συγκεκριμένο αγώνα, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είμαι μοιρασμένες. Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός σκοπεύει να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Μπεργκ, Πράνιτς και Πέτριτς, ενώ πιθανότατα θα ξεκινήσει και πάλι ο Ντίνας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: