Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Λημνιάτης: «Να αντιμετωπίσουμε σωστά τους Κάρτερ-Λάνγκφορντ»

Ιδιαίτερη προσοχή στους Κάρτερ και Λάνγκφορντ θα πρέπει να δείξει η Νέα Κηφισιά, προκειμένου να πάρει κάτι θετικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Λημνιάτης.

Λημνιάτης: «Να αντιμετωπίσουμε σωστά τους Κάρτερ-Λάνγκφορντ»
Η Νέα Κηφισιά θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη και να περιορίσει τους Κάρτερ και Λάνγκφορντ, προκειμένου να είναι σε θέση να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λημνιάτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Λημνιάτης στο esake.gr:

Για την σημασία του αγώνα: «Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας γιατί προερχόμαστε από την εντός έδρας ήττα και θέλουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ που είναι πολύ ποιοτική ομάδα να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από την προηγούμενη αγωνιστική και ότι έχουμε βελτιωθεί στα κομμάτια που παρουσιαστήκαμε αδύναμοι την προηγούμενη εβδομάδα».

Για το κλειδί της επιτυχίας: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ποιοτική ομάδα και στα δυο κομμάτια του γηπέδου με μεγάλη αθλητικότητα και θα πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό να είμαστε προσεκτικοί στο αμυντικό ριμπάουντ και επειδή και στην άμυνα τους έχουν συγκεκριμένους κανόνες να έχουμε υπομονή ώστε να πάρουμε τις ποιο σωστές επιλογές».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός στο σετ παιχνίδι , έχοντας ως άξονα το low post παιχνίδι και σε ότι αφορά την άμυνα όπως είπα και πριν το γεγονός ότι έχουν ψηλά και αθλητικά γκαρντ βοηθάει στην καλή τους αμυντική λειτουργία. Αυτό που έχει σημασία για μας είναι να έχουμε υπομονή, να κάνουμε σωστές επιθέσεις, να περάσουμε μέσα την μπάλα, να επιτεθούμε και από μέσα και απ έξω και να βάλουμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ».

Για το που θα στηριχθεί η Κηφισιά: «Θέλουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να αποφύγουμε τα λάθη και να αντιμετωπίσουμε σωστά κάποιους παίκτες κλειδιά στην επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ όπως ο Κάρτερ και ο Λάνγκφορντ».

«Έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή καθώς παίζουμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος», είπε αρχικά ο Κόρι Ρέμεκουν –από την πλευρά του- και πρόσθεσε: «Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε όμως θέλουμε να πάρουμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει τόσο αγωνιστικά στους στόχους που έχουμε θέσει όσο και ψυχολογικά αφού προερχόμαστε από μια εντός έδρας ήττα που μας «πλήγωσε. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι να μείνουμε προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο και στις οδηγίες του προπονητή μας. Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος».

Για να καταλήξει ο Αμερικανός φόργουορντ: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες που αν δεν τους αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει θα μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: