Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

«Θέλει ενίσχυση ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Αποστολίδης και μίλησε για την φετινή ομάδα του «Δικεφάλου», τους παίκτες που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα αλλά και τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον φετινό ΠΑΟΚ:
«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ με το υλικό που διαθέτει έχει κάνει υπέρβαση. Τα πάει καλύτερα από ότι μπορούσαμε να φανταστούμε στην αρχή της περιόδου».
Για τους Μάρτενς, Μαντούρο:
«Αυτοί οι παίκτες είναι οι πιο ακριβοί αλλά η προσφορά τους δεν είναι ανάλογη. Με αυτή την αξία θα μπορούσαμε να έχουμε ποδοσφαιριστές που κάνουν την διαφορά. Λείπουν τέτοιοι παίκτες».
Για τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας:
«Ποτέ δεν εξαρτάται η άμυνα μιας ομάδας μόνο από τους κεντρικούς αμυντικούς αλλά από όλο το σύνολο. Βέβαια, θα ήταν καλό να είχαμε ένα παίκτη σαν τον Κοντρέρας να κατευθύνει την άμυνα και να ξεκινάει το παιχνίδι από πίσω. Οι καθαρόαιμοι στόπερ στην ομάδα είναι ο Κατσικάς και ο Βίτορ. Χρειάζεται η ομάδα να ενισχυθεί σε αυτή τη θέση».
Για την ενίσχυση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ:
«Θέλει ο ΠΑΟΚ 2-3 παίκτες που θα κάνουν και τη διαφορά. Αυτό το βλέπει όλος ο κόσμος. Τα παιδιά που υπάρχουν τώρα έχουν… «σκάσει» από το τρέξιμο».
Για την κούραση του Σαλπιγγίδη:
«Ο Σαλπιγγίδης σίγουρα είναι κουρασμένος με πολλά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Μετά την διακοπή τον είχαμε δει πως ήταν καλός. Υπάρχουν μεγάλες ομάδες που χάνουν βαθμούς μόνο και μόνο για το ροτέισον. Έτσι είναι το φετινό ποδόσφαιρο».
Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο:
«Ο Παπαδόπουλος ήρθε καθυστερημένα αλλά δεν νομίζω πως βοήθησε. Ο Κουλούρης δεν θα ήταν χειρότερος. Ο Αναστασιάδης πίστευε πως κάποιοι έμπειροι παίκτες θα βοηθούσαν αλλά δεν μπορούν. Η ομάδα δεν χρειάζεται πάρα πολλές μεταγραφές αλλά 2-3 παίκτες σε κάθε γραμμή. Από εκεί και πέρα αν μπουν και κάποια παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας θα έχει βάθος ο ΠΑΟΚ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: