Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Μιλά με Αλεξάντρο!!

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Αλεξάντρο θα έχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα. Ποιους παίκτες τσεκάρει ο Μιλοβάνοβιτς στο Ζιλ Βισέντε-Ακαδέμικα στην Πορτογαλία.

Μιλά με Αλεξάντρο
Ιδιαίτερα «ζωηρή» στο μεταγραφικό παζάρι είναι η ΑΕΚ. Ο Αλεξάντρο είναι η πρώτη επιλογή για την ενίσχυση της επίθεσης και παρότι η Πόντε Πρέτα ανακοίνωσε την παραμονή του Βραζιλιάνου φορ στην ομάδα, αυτό δεν σημαίνει… πολλά. Κι αυτό γιατί κουμάντο για το μέλλον του παίκτη κάνει η εταιρεία μάνατζερ που έχει τα δικαιώματά του. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή αναμένονται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για απευθείας επαφές με την ΑΕΚ. Για τον 28χρονο άσο υπάρχει ανταγωνισμός από δύο ακόμη ομάδες, την ισπανική Σπόρτινγκ Χιχόν και μία από τη Νότιο Κορέα.

Στο μεταξύ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα παρακολουθήσει σήμερα στην Πορτογαλία το Ζιλ Βισέντε-Ακαδέμικα. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα έχει-σύμφωνα με τη SportDay-το βλέμμα του στραμμένο σε τρεις παίκτες των γηπεδούχων. Πρόκειται για τον Νιγηριανό φορ Σιμεόν Τοτσούκβο Νουάκο (22χρ., 8 συμμετοχές και 3 γκολ φέτος) και δύο μέσους, τον Πορτογάλο Λουίς Μανουέλ Κόστα Σίλβα (22χρ., 12 συμμετοχές) και τον Βραζιλιάνο Λουάν (26χρ., 11 συμμετοχές φέτος).

Φαβορί ο Γεωργέας

Ο Νίκος Γεωργέας έχει το προβάδισμα για να πάρει τη θέση του Μιχάλη Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΚ στον αγώνα της Κυριακής με την Ερμιονίδα στο Κρανίδι (15:00). Ο τελευταίος έμεινε εκτός αποστολής και είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για το ματς της Τετάρτης με τον Φωστήρα στο ΟΑΚΑ. Άγνωστο είναι αν ο Ιβάν Μπρέτσεβιτς θα παραμείνει βασικός μετά την επιστροφή του Χρήστου Αραβίδη.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: