Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Κουστένης: «Το άγχος στους γηπεδούχους»

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας, ως γηπεδούχος, θα έχει το άγχος κόντρα στον Πανελευσινιακό, σύμφωνα με όσα είπε ο Τζίμης Κουστένης.

Κουστένης: «Το άγχος στους γηπεδούχους»
Με τη ψυχολογία στα ύψη, ύστερα από τη νίκη επί του ΚΑΟΔ, θα παίξει ο Πανελευσινιακός κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, όπως δήλωσε ο Τζίμης Κουστένης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζίμης Κουστένης στον esake.gr:

Για την σημασία του αγώνα: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς αλλά και για την ομάδα του Κοροίβου. Είμαστε δύο ομάδες περίπου στα ίδια επίπεδα. Σίγουρα το άγχος το έχουν οι γηπεδούχοι, εμείς πάμε να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για το κλειδί της αναμέτρησης: «Το κλειδί για αυτό το παιχνίδι είναι ο ρυθμός του αγώνα. Η ομάδα που θα μπορέσει να επιβάλλει το παιχνίδι της θα έχει και τον πρώτο λόγο και φυσικά ο έλεγχος των ριμπάουντ».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Είναι μια ομάδα που στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ δυνατή και έχει κάνει μεγάλες νίκες. Τα δυνατά της σημεία είναι η έδρα της, ο ενθουσιασμός της σαν πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στο πρωτάθλημα και η καλή της χημεία μεταξύ Ελλήνων και ξένων παικτών. Εμείς θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».

Για το που θα στηριχθεί η ομάδα του: «Η ομάδα μας θα στηριχθεί στην πολύ καλή αυτοπεποίθηση και ψυχολογία που έχει στα τελευταία παιχνίδια. Θεωρώ ότι κάνουμε καλές εμφανίσεις και προερχόμαστε από μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον ΚΑΟΔ. Η καλή αυτοπεποίθηση, οι καλές προπονήσεις που έχουμε κάνει και σίγουρα η ενίσχυση μας με τον Έρικ Μάικλ ο οποίος μπορεί να αποτελέσει ένα παράγοντα χ για το παιχνίδι θα είναι τα σημεία που θα στηριχθούμε».

Από την πλευρά του, ο Νίκολα Μάρκοβιτς είπε:

Για την σημασία του αγώνα: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τώρα κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς για να μπορέσουμε να κάνουμε τις νίκες που θέλουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το κλειδί της αναμέτρησης: «Η ενέργεια που πρέπει να βγάλει η ομάδα μας στο γήπεδο, η καλή άμυνα και τα ριμπάουντ πιστεύω πως θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης».

Σχετικά με τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολλούς παίκτες που βοηθάνε στο σκοράρισμα, με μεγάλο ρόστερ και δυνατή έδρα».

Για το που θα στηριχθεί ο Πανελευσινιακός: «Η ομάδα μας θα στηριχθεί στην άμυνα και στην καλή ψυχολογία που έχει μετά και την νίκη απέναντι στον ΚΑΟΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: