Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Πετράκης: «Δεν μας έκαναν ευκαιρία»

Στην ανωτερότητα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Πανθρακικό, παρότι δεν ήρθε η νίκη, στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου, σχολιάζοντας τι έλειψε απ’ την ομάδα του.

Πετράκης: «Δεν μας έκαναν ευκαιρία»
Ικανοποιημένος απ’ την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ο Γιάννης Πετράκης, παρότι δεν πανηγύρισαν τη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό.

Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του να πάρει τη νίκη, τονίζοντας πως ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι, ξέραμε ότι ήταν σημαντικό αυτό το ματς, ελέγχαμε την κατάσταση σε όλη τη διάρκεια, δεν μας έκανε ευκαιρίες ο αντίπαλος. Κατά διαστήματα παίζαμε καλά, βάλαμε 2 γκολ, ειδικά το δεύτερο με οργανωμένη αντεπίθεση και δεχτήκαμε 2 γκολ χωρίς ευκαιρίες των αντιπάλων. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο αυτά. Έκαναν σπουδαία προσπάθεια τα παιδιά, αλλά δεν μας πήγε στο αποτέλεσμα εκεί που θέλαμε. Έχουμε προσανατολισμένο το μυαλό μας στο κύπελλο με τα Χανιά και στον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη».

Για το αν επαναπαύτηκε η ομάδα στο 1-0: «Δεν μπορούμε να παίζουμε συνέχεια με τον ίδιο ρυθμό. Προσπαθούσαμε να διαφυλάξουμε αυτά που έχουμε και μετά να δούμε τα επόμενα. Ήμασταν προσεκτικοί, κάναμε φάσεις, αλλά μας έλειπαν και κάποιες προϋποθέσεις για φάσεις».

Για την αλλαγή του Σκόνδρα και αν εκ του αποτελέσματος τη θεωρεί σωστή: «Ο Πανθρακικός άλλαξε διάταξη και έπαιξε 3-5-2 και έπρεπε να είμαστε κι εμείς προσεκτικοί. Δεν είναι θέμα αν μπήκε ο Σκόνδρας. Στο γήπεδο δεν παίζουμε μόνοι μας. Παρ' όλα αυτά δεν μας έκανε ο αντίπαλος ευκαιρία. Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: