Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Σάκοτα: «Δεν βιαζόμαστε για άλλη μεταγραφή»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε ικανοποιημένος για τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΚΑΟΔ, αλλά όχι βιαστικός για άλλη προσθήκη.

Σάκοτα: «Δεν βιαζόμαστε για άλλη μεταγραφή»
Κρατά τη νίκη, παρά τις αδυναμίες που εντόπισε, ο Ντράγκαν Σάκοτα από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΚΑΟΔ (89-79).

«Βασικός στόχος ήταν η νίκη, γιατί μας πλήγωσε η ήττα από τον ΠΑΟΚ. Εννοείται ότι η αντίπαλη ομάδα σκεπτόταν να μας κλείσει στην περιφέρεια, για αυτό και εμεί σκεφτήκαμε να πάμε από μέσα και τα καταφέραμε. Το παιχνίδι το ελέγχαμε στην μεγαλύτερη διάρκειά του. Ο Ζάρας και ο Όντομ ήταν στόχος μας στην άμυνα και νομίζω ότι καταφέραμε να τους ανακόψουμε. Κάθε νίκη για εμάς είναι πολύ σημαντική βλέποντας τη θέση μας στην βαθμολογία. Καλή συνέχεια στον ΚΑΟΔ», τόνισε .

Για το τι θα προσφέρει ο Μαλίκ Χέρστον, που αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα, είπε: «Πιστεύω ότι ο παίκτης είναι γνωστός, είναι καλός σουτέρ και μαζί του θα κερδίσουμε παραπάνω τρόπους να επιτεθούμε. Σπάνια θα βρεις έναν παίκτη αυτού του επιπέδου και για αυτό τον πήραμε».

Όσο για το αν επίκειται νέα μεταγραφή, απάντησε: «Εμείς βάση κανονισμού έχουμε δύο αλλαγές αλλά δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε, πρέπει να δούμε τα επόμενα παιχνίδια για να δούμε αν μας λείπει κάτι».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς, Ποπς Μενσά-Μπονσού, είπε: «Δεν μου αρέσει να βάζω όρια. Πέντε οι αντίπαλοι παίκτες, πέντε κι εμείς. Έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Κάποιες ήττες εκτός έδρας και κάποιες μεγαλειώδης νίκες εντός. Έχουμε δρόμο. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα άνετα στην ΑΕΚ. Με υποδέχθηκε καλά ο κόσμος και μου έδωσε φτερά στα πόδια».

Ο Γκάρετ Ουίλιαμσον με τη σειρά του ανέφερε: «Ερχόμασταν από μία ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ. Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού ήταν εξαιρετικός. Είχαμε πνεύμα νικητή. Ήταν μία εξαιρετική νίκη για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: