Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

«Δεν ήταν πέναλτι, αλλά δεν είναι δικαιολογία»

Την άποψη πως το μαρκάρισμα του Κομπανί στον Μονρεάλ δεν ήταν πέναλτι, εξέφρασε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, τονίζοντας πάντως πως η συγκεκριμένη απόφαση δεν αποτελεί δικαιολογία για την εμφάνιση και την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Άρσεναλ.
Εκτός της φάσης από την οποία ήρθε το 1-0 των «κανονιέρηδων», ο τεχνικός των «πολιτών» στάθηκε επίσης στην έλλειψη φαντασίας της ομάδας του, ενώ έδωσε και το σύνθημα για το ντέρμπι κορυφής με την Τσέλσι στο Λονδίνο την επόμενη αγωνιστική (η οποία διεξάγεται το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο).
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανουέλ Πελεγκρίνι:
«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Τρέξαμε αρκετά, είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν ήμασταν καθόλου δημιουργικοί απέναντι σε μια ομάδα που αμύνθηκε πολύ καλά. Δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις.
Νομίζω πως δεν ήταν πέναλτι. Ήταν η στιγμή που άλλαξε το παιχνίδι αυτή η φάση και στη συνέχεια μας δημιούργησε νευρικότητα. Όμως δεν θέλω να χρησιμοποιήσω σαν δικαιολογία το πέναλτι.
Ο αγώνας στο Στάμφορντ Μπριτζ είναι εξαιρετικά σημαντικός. Θα πρέπει να μειώσουμε στους δύο βαθμούς την απόσταση. Ελπίζω να ανακάμψουμε και να επιστρέψουμε στις εμφανίσεις που κάνουμε  έως τώρα, με εξαίρεση το σημερινό ματς».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: