Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Η μάχη του… νέου και του… μόνιμου!!

Το παιχνίδι του Εργοτέλη με την Καλλονή ρίχνει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής σε μια μάχη που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω των ανθρώπων που θα κάτσουν στους πάγκους των δύο ομάδων.

Η μάχη του… νέου και του… μόνιμου
Η ζημιά στο σκέπαστρο στο «Παγκρήτιο» αποκαταστάθηκε και ο Εργοτέλης μετά από περίπου μια εβδομάδα αδράνειας σήμερα ρίχνεται και πάλι στη μάχη της Σούπερ Λίγκας.

Οι Κρητικοί υποδέχονται την Καλλονή στις 19:30 στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με στόχο μια νίκη! Το ενδιαφέρον στο ματς αυτό συγκεντρώνεται στα πρόσωπα των πάγκων.

Για τον Εργοτέλη θα κάθεται και πάλι ο Γιάννης Ταουσιάνης ο οποίος όμως πλέον θα είναι… μόνιμος. Έχοντας περάσει με επιτυχία τα τεστ ως υπηρεσιακός, οι κρητικοί αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί του μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Την ίδια στιγμή στον πάγκο της Καλλονής θα κάθεται ο Βαγγέλης Βλάχος. Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο οι νησιώτες διέκοψαν τη συνεργασία τους με τον Ματζουράκη και ελπίζουν σε καλύτερα αποτελέσματα με τον Βλάχο. Στόχος τους να μαζέψουν άμεσα βαθμούς και το συντομότερο δυνατό να νιώσουν σίγουροι στην βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών των Τζανακάκη και Γιοβάνοβιτς που είναι τραυματίες.

Από την άλλη πλευρά ο Βαγγέλης Βλάχος δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Βαλιό και Πιπίνη (τιμωρημένος). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: