Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Προχωράει για επιθετικό!

Στο παρελθόν ανήκει από σήμερα για τον Άρη το ντέρμπι με την Καβάλα και πλέον οι ιθύνοντες της ομάδας στρέφουν την προσοχή τους στις μεταγραφικές υποθέσεις. Φορ και τερματοφύλακας σε πρώτο πλάνο.

Προχωράει για επιθετικό
Τις προσπάθειές τους για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ θα εντείνουν από σήμερα στον Άρη, ύστερα από το ισόπαλο (0-0) παιχνίδι με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη».

Οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να ενισχυθούν με ποδοσφαιριστές που θα καταφέρουν να δώσουν το κάτι παραπάνω, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Football League.

Ο Ν’ Λουντούλου αναμένεται να έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον αγώνα με Ορφέα Ελευθερούπολης αποτελεί μία λύση για την επίθεση, αλλά δεν πρόκειται για κλασικό σέντερ φορ.

Πρόθεση των «κιτρίνων» είναι να αποκτηθεί ένας τέτοιος παίκτης, που θα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και θα έχει… ερωτική επαφή με αντίπαλα δίχτυα. Παράλληλα, στον Άρη μία από τις θέσεις που αναμένεται να υπάρξει ενίσχυση είναι και εκείνη του τερματοφύλακα, με τον Δημήτρη Ρίζο (που έμεινε ελεύθερος από τα Χανιά) να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: