Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

«Φρεσκάρισμα» εν όψει Ξάνθης!

Δεν υπάρχουν περιθώρια για ξεκούραση στον Παναθηναϊκό και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με την Skoda Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας. Επιστρέφει ο Νάνο, αλλαγές ετοιμάζει ο Αναστασίου.

«Φρεσκάρισμα» εν όψει Ξάνθης
Συνεχόμενα είναι τα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (0-0) ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πρόθεση του Γιάννη Αναστασίου είναι να ξεκουράσει ορισμένοι ποδοσφαιριστές στην επικείμενη αναμέτρηση, αφού το Σάββατο το «τριφύλλι» θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Καλλονή στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι», άλλωστε, εκτός από τη δυσκολία που έχει το ματς με τους Ακρίτες θα επιβαρυνθούν και με ένα ακόμα μακρινό ταξίδι.

Όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος και πιθανότατα τον Δώνη με έναν εκ των Καρέλη, Κλωναρίδη. Από εκεί και πέρα, «ανάσες» θα δοθούν στους Χουχούμη, Πέτριτς, Πράνιτς, Ατζαγκούν.

Από την πλευρά του, ο Μπούρμπος θα είναι στη διάθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος σήμερα θα κάνει την ανάλυση της Ξάνθης στους παίκτες για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: