Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Δημητρίου: «Σήμερα νίκησε ο Άλιμος»

Μπαρούτι με την διαιτησία στο ματς του Αλίμου με την ΑΕΚ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος έκανε λόγο για «κλοπή» αποτελέσματος. «Δεν φταίει η ΑΕΚ για ό,τι έγινε», ανέφερε.

Δημητρίου: «Σήμερα νίκησε ο Άλιμος»

Ο τεχνικός του Αλίμου εξαπέλυσε «κεραυνούς» κατά της διαιτησίας του ματς, κάνοντας λόγο για κλοπή, ενώ χαρακτήρισε την ομάδα του νικήτρια.

Παράλληλα, ανέφερε πως για την σημερινή εικόνα δεν ευθύνεται η ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει αυτούς που θεωρεί υπεύθυνους.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την μέχρι τώρα πορεία της και τη δουλειά που γίνεται. Σήμερα όμως, νικητής είναι ο Άλιμος. Έπαιξε με τακτική, δεν κάτσαμε πίσω για την ισοπαλία, όπως κάνουν άλλες ομάδες. Κοιτάξαμε κατάματα την ΑΕΚ. Σε καμία περίπτωση δεν φοβηθήκαμε. Σήμερα δικαιούμασταν τη νίκη, ή τουλάχιστον την ισοπαλία. Είχαμε ευκαιρίες, περιορίσαμε τον αντίπαλο και είμαι ευχαριστημένος απ’ την εικόνα που δείξαμε», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν πιστεύω πως η ΑΕΚ χρειάζεται βοήθεια. Η βοήθεια που δόθηκε σήμερα στην ΑΕΚ, της έδωσε τους τρεις βαθμούς. Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια των παικτών, ο Άλιμος αδικείται απ’ το αποτέλεσμα. Δόθηκαν δύο πέναλτι, παίζαμε με δέκα παίκτες, με παιδιά που πέρυσι έπαιζαν στην Γ’ Εθνική. Είμαι χαρούμενος, γιατί αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ ίσα προς ίσα. Παίξαμε με απουσίες και καταφέραμε να κάνουμε την ΑΕΚ να μην μας κάνει καμία ευκαιρία».

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είπε: «Σίγουρα, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός, αλλά το παιχνίδι που κάναμε άξιζε να δώσει κάτι στην ομάδα, γιατί η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, σοβαρή ομάδα. Σ’ αυτά που έγιναν βέβαια δεν φταίει η ΑΕΚ, αλλά κάποιοι άλλοι άνθρωποι που δεν θέλω να αναφερθώ», ενώ κλείνοντας τόνισε:

«Λυπάμαι πολύ, γιατί είμαι 25 χρόνια προπονητής και αναγκάζομαι να πω για κλοπή. Ο παίκτης που έκανε το δεύτερο πέναλτι κλαίει σαν μικρό παιδί, έχει σχηματιστεί πάνω του η μπάλα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την μέχρι τώρα πορεία της. Ελπίζω στην τελευταία αγωνιστική να έχει εξασφαλίσει την άνοδο κι εμείς την παραμονή, ώστε να γίνει το ματς στο ΟΑΚΑ γιορτή. Δεν μπορώ όμως να μην πω την πίκρα που μου άφησε το σημερινό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: