Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Με εντελώς διαφορετικούς στόχους…!!

Η αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Λαμίας τη Δευτέρα στις 19:00 στο «Παλατάκι» θα ολοκληρώσει τη 13η αγωνιστική της Volleyleague.

Με εντελώς διαφορετικούς στόχους…
Στον «Δικέφαλο» όλοι περιμένουν την πρώτη εμφάνιση του Κουβανού σούπερ σταρ Σκουλ Χαβιέ Χιμένες. Η μεταγραφή του ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά απομένουν τυπικές διαδικασίες, οι οποίες αναμένεται να γίνουν το πρωί της Δευτέρας και να εκδοθεί το δελτίο του.

Ο «Δικέφαλος» έχει 30 βαθμούς και στοχεύει στη 12η νίκη του στο πρωτάθλημα και, μάλιστα, με «τρίποντο», ώστε να επαναφέρει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο -2.

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό «παρών» στο Paok Sports Arena και να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους κατεβάζουμε 12αδα. Θεωρητικά, σε αυτό το ματς είναι όλα με το μέρος μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έγινε στον αγώνα του πρώτου γύρου, όπου πήγαμε στο τάι μπρέικ. Έχει αποδειχτεί ότι για να κερδίσεις οποιαδήποτε ομάδα, πρέπει να παίξεις καλά.

Εάν δεν είσαι σοβαρός, μπορεί να μπλέξεις σε περιπέτειες. Θεωρώ, όμως, ότι έχουμε δημιουργήσει μια σταθερότητα και θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας θέλει προσοχή, γιατί η Λαμία έχει ενισχυθεί το τελευταίο διάστημα με παίκτες που δεν τους ξέρουμε τόσο καλά».

Η Λαμία προέρχεται από την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα και, μάλιστα, επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ και είναι αποφασισμένη να κάνει άλλη μία «ζημιά», ώστε να ανακάμψει και βαθμολογικά
Ο Θανάσης Κατσιγιάννης έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του, ακόμα και τον Πολωνό διαγώνιο Γιάροσλαβ Λεχ που, λόγω του διαστρέμματος που έπαθε πριν δυο εβδομάδες στην προθέρμανση του αγώνα με τον Ολυμπιακό, είχε απουσιάσει κόντρα στον Εθνικό.

Ο προπονητής της Λαμίας περιμένει ένα καλό δώρο από τους παίκτες του για την ονομαστική του γιορτή. «Είναι ίσως η πρώτη φορά που πάμε σε μία αποστολή με τα λιγότερα προβλήματα. Είναι πρόκληση ο αγώνας για την ομάδα μου. Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί, ειδικά εάν παρουσιαστεί ενισχυμένος με τον Κουβανό Χιμένες.

Αυτό που θέλω είναι να εφαρμόσουμε την τακτική που θα σχεδιάσουμε και να μας βγει ρυθμός στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, όλα είναι πιθανά. Η Λαμία δεν είναι ξεγραμμένη και πρέπει να πείσουμε όλη την κατηγορία για αυτό, παίζοντας καλό βόλεϊ».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: