Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Περέιρα: «Σημασία έχουν οι νίκες»

Τους τρεις βαθμούς της νίκης και τη θέληση των παικτών του γι’ αυτήν κρατά ο Βίτορ Περέιρα από το ματς με τον Παναιτωλικό, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου. Διαβάστε τι είπε για τον στόπερ.

Περέιρα: «Σημασία έχουν οι νίκες»

Σε ό,τι αφορά το θέμα της απόκτησης ή όχι στόπερ, ξεκαθάρισε πως ο χρόνος είναι λίγος και πρόσθεσε ότι θα πρέπει πρώτα να αξιολογήσει το ρόστερ.

Αναλυτικά:

Για το πώς του φάνηκε το ματς και την εικόνα του Παναιτωλικού: «Αυτήν την εβδομάδα δουλέψαμε ένταση. Αυτή η πρώτη εβδομάδα ήταν δύσκολη. Δουλέψαμε πολλές ώρες και κοιτάξαμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Και γι' αυτό ήρθαμε με όχι την απαιτούμενη φρεσκάδα. Για να παίξεις με τέτοιες ομάδες οι οποίες παίζουν καλά και κλειστά και που δέχονται δύσκολα γκολ, πρέπει να έχεις ένταση και δυναμική. Αυτό οφείλεται στην δύσκολη εβδομάδα. Όπως και να έχει είμαι ευχαριστημένος με το σημερινό μας αποτέλεσμα.
Αυτό που μου άρεσε ήταν το πως δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Είναι ένας αντίπαλος με ποιοτικούς παίκτες που κάνει αντεπιθέσεις και δημιουργεί προβλήματα. Εμείς δεν τον αφήσαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα άλλο γκολ πιο νωρίς και να είχε ανοιχθεί η άμυνα του αντιπάλου. Επίσης το πιστέψαμε. Μου άρεσε πως το πιστεύαμε και συνεχίσαμε και έτσι βάλαμε και δεύτερο γκολ.

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Θα ανησυχούσα εάν δεν είχαμε την δυναμική και την ικανότητα να κάνουμε φάσεις. Ακόμα και εάν αυτές δεν εξελίσσονται σε γκολ. Παίξαμε με ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Όταν δεν κάναμε γκολ έχει να κάνει και με εμάς αλλά και με την άμυνα του αντιπάλου. Εμείς θέλουμε να έχουμε περισσότερη κατοχή στην μπάλα και πιο μεγάλη αξία στο παιχνίδι μας. Το πιο σημαντικό είναι οι νίκες. Να συνεχίσουν να έρχονται οι νίκες. Όταν κάτι αλλάζει και όταν έρχεται κάτι καινούριο είναι πολύ σημαντικό αυτό να συνδυάζεται με νίκες. Η νίκη φέρνει αυτοπεποίθηση και μετά ποιότητα. Πρέπει να έχουμε νίκες και στην συνέχεια. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε πριν τα ματς. Αυτό που μου άρεσε ήταν η θέληση και η προσπάθεια για ένταση. Αυτό κρατάμε. Την θέληση. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Την συνέχεια ενόψει Europa League και το θέμα στόπερ: «Πρέπει να δουλέψουμε βιαστικά αλλά πολύ καλά και σωστά παράλληλα. Το πιο σημαντικό είναι να φτάσουμε έως το ευρωπαϊκό ματς με νίκες. Με τις νίκες αυτό θα μας βοηθάει, δίνοντάς μας αυτοπεποίθηση για να δουλεύουμε πιο πολύ και πιο καλά. Όταν βλέπεις πως κάτι δεν πάει καλά στο παιχνίδι σου και πως κάποιες φάσεις δεν σου βγαίνουν τότε κάνεις αλλαγές. Τις κάναμε για φρεσκάδα στην επίθεση και για την ενίσχυσή της γιατί θέλαμε τη νίκη. Οι παίκτες που μπήκαν είχαν το πνεύμα, την όρεξη και την συλλογική διάθεση που έπρεπε. Τους ευχαριστώ. Έχουμε λίγο χρόνο για τον στόπερ. Θα πρέπει να δούμε το ρόστερ και μετά να πάρουμε τις αποφάσεις για το καλύτερο δυνατό. Πρώτα εσωτερικά θα πρέπει να το αποφασίσουμε και μετά θα ανακοινώσουμε κάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: